Beautiful Cluj

In ultimul timp parca tot intr-o intarziere am fost, iar acum cand reusesc sa va mai povestesc cateva vorbe despre ce am facut in ultima vreme parca simt ca se mai aseaza lucrurile incet incet. Si tot e iarna in adevaratul sens al cuvantului afara, dar faptul ca a iesit si soarele dupa atatea saptamani reci de-a dreptul nu poate decat sa ma bucure…poate poate se apropie cumva si primavara, sa miroasa iar a flori, sa inverzeasca natura, sa ies la alergat si sa fac toate lucrurile care imi dau atat de multa energie…

Lasand asta, am fost la Cluj in decembrie si despre asta mi-am propus sa va vorbesc. Am fost pentru cateva zile si chiar daca nu era nimic anticipat a fost o semivacanta binevenita. E Clujul asta asa un fel de Viena a Romaniei. O altfel de lume unde nu se claxoneaza, nu se arunca gunoaiele peste tot si se dau amenzi pentru nerespectarea legilor. Cu multe multe cafenele divine, cu muzica buna si oameni zambitori si calmi. Cu luminite frumoase, aurii, puse doar unde trebuie si targ de Craciun cu turta dulce colorata si ciocolata buna.

Cu zambete.

Cu oameni calzi.

Cu vise si oameni cu vise.

Nu as stii exact sa va spun cum de m-a cucerit asa de tare, dar mi-am propus sa ne intoarcem la primavara sa ne plimbam mai mult la pas si sa luam pulsul, asa cum ne doream. Poate pentru cateva zile, poate mai mult. Si sa studiem altfel cladirile si vibeul orasului.

Va las cu pozele, imi erau prea dragi sa nu le dedic un articol.

A.

Am purtat:

Palton AICI

Bluza H&M

Pantaloni Zara

Pantofi sport Nike AICI

Rucsac Garkony SHOP

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.