De Martisor hai la Dichisar!

Inca 2-3 zile capricioase, poate cativa fulgi de zapada si gata…primavara este aproape aici! Nici nu stiu cum ar fi altfel cand mai sunt doar cateva zile pana la Martisor si eu nu m-am pregatit cum trebuie deloc. Pentru ca nu stiu cum e la voi, dar la noi in familie dintotdeauna martisoarele se ofera din inima si de fete, nu doar de baieti, mai ales daca sunt unele speciale si alese cu mare grija. Si cand spun de grija…nu spun intamplator, credeti-ma!
Imi amintesc si acum primul martisor pe care i l-am cumparat mamei din banii din buzunar. Cred ca stransesem vreo saptamana banii de scoala, ma dadusem eu peste cap si enonomisisem vreo 15.000 lei cum era pe vremea aia. Aveam 7 ani si credeam ca o sa ii pun cel mai mare zambet pe fata cu toata povestea asta, dar cred ca am avut eu proasta inspiratie ca banii sa ii dau pe cel mai mare si mai tipator trandafir din plastic pe care l-am gasit in curtea scolii la vanzare pe o taraba improvizata…Nu mai stiu exact ce s-a intamplat cu trandafirul meu, dar stiu sigur ca recent nu l-am vazut prin casa desi mama a fost foarte impresionata. :))
Ceea ce vreau sa va spun este ca atunci nu existau targuri de unde sa iti faci provizii, iar handmade-ul era doar un concept de care nu auzisem inca. Poate i se spunea lucru manual, printre amatori, dar nu se bucura de aprecierea pe care o primeste astazi si nimeni nu cred ca era atat de dedicat in a face lucruri speciale…
Iar cei care apreciaza handmadeul eu cred ca sunt oameni deosebiti, cu o altfel de sensibilitate si un simt al frumosului exceptional. Oameni veseli, cu zambetul mereu pe buze, oameni care stiu unde sa caute o sclipire.
Asa ca vreau sa va spun ca luna asta, mai exact pe 24-25 februarie eu ma pregatesc de Martisor si merg la Dichisar, evenimentul oficial al comunitatii Breslo  pentru 2 zile de fun, food si shopping alternativ! 
Editia de Martisor 2018 va fi de 2X mai mare, #Dichisar devenind oficial cel mai mare targ de design si handmade din Bucuresti!
Asadar ne vedem la Impact Hub Bucharest din Timpuri Noi, in spatiul extins, dublu fata de pana acum impreuna cu cei 90 de expozanti, sa ne cunoastem, sa radem, sa cumparam martisoare si nu numai pentru cei carora vrem sa le punem un zambet mare pe fata.
Iar acum, pentru ca am primit cutiuta asta cu bunatati handmade din pozele de mai jos, vreau sa v-o fac voua cadou pentru ca imi sunteti alaturi de fiecare data! O geanta de piele, accesorii si gandurile mele bune! Va astept pe instagram AICI, unde va puteti inscrie, iar eu o sa va tin pumnii stransi.
Si pentru ca vom avea o singura castigatoare, voi restul puteti cumpara produsele din Box-ul Dichisar de la targ!
Cu cine ma vad la Dichisar? ❤

Printre expozanti: Nairafee, BeatrixColor, ZigLeather, AnaSasJewelry, Lyria, Minionette, BloomDesign, Fructos.

Rochia mea o gasiti AICI.

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.