Tinuta mea de colindat orasul la apus

Dar hai ca deja suspin dupa vacanta si eu abia m-am intors din una si nici macar nu am apucat sa iti povestesc mai multe. Insa postarea e in drafts scrisa doar pe jumatate si promit ca revin cu tips and tricks despre Barcelona, locuri in care trebuie sa ajungi si alte intamplari si peripetii prin care am trecut pana si dupa ce am ajuns acolo. Ah, si costuri, pentru ca sunt sigura ca v-ar ajuta sa stiti una alta inainte de a va planifica vacanta.

Pana atunci parca vorbeam despre rochia mea galbena cu imprimeu gingham si iti spuneam ca e atat de comoda…Ma duce cu gandul la un camp plin de capite cu fan, aer curat si casa bunicilor de la tara, poate la copilarie si alte amintiri de suflet. Nu-i de mirare ca am purtat-o cu palaria asta din paie si o geanta in varianta suuuper mica de culoarea mentei. Ca pentru zile fara griji.

Pentru ca ador pantofii sport si in ultima vreme chiar i-am purtat non stop am ales o pereche de Adidas Originals si gata. Gata sa imi sufle vantul prin par si sa prind macar 2-3 raze de soare.

Sa avem o saptamana frumoasa, plina de zambete!

Am purtat:

Rochie Zara

Pantofi AICI

Geanta Michael Kors (selma mini) AICI

Ceas Marc Jacobs AICI

Palarie Meli Melo

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.