My Easter in pictures

Sarbatoarea Pastelui vine intotdeauna pentru mine cu dorinta de a fi in familie, cu parintii nostri, cu iubirea asta mica facandu-ne sa radem mereu, cozonacii lui mami speciali, flori in fiecare colt din casa si iarba verde din curtea intinsa cat vezi cu ochii. Pastele e pur si simplu sarbatoarea cea mai magica si cea mai emotionanta pentru mine. Imi bucura cumva sufletul cand stiu ca atati copii pleaca spre case zilele astea, cand stiu cata fericire e printre bunici, parinti, nepoti. Cand ma gandesc cata zambete se astern pe fetele oamenilor intristate de atatea griji zilnice, cate usi se deschid cu nerabdare si cate mese se intind cu emotia revederii. Cata fericire e printre cei care se uita mereu spre drum si isi asteapta nepotii sa vina sa ii mai stranga in brate macar o data. Cat imi lipsesc si mie acele brate si bucuria revederii….

Cand vad copiii cu hainute noi mergand spre biserica, fetele luminate si toata voia asta buna parca sunt mai fericita ca niciodata. Nu stiu cum sau de ce, dar macar de Paste daca ne-am concentra mai mult pe lucrurile frumoase si am uita de alte griji. Pastele e despre momente frumoase si mai putin despre telefoane si laptopuri, despre cata bucurie ai in suflet si nu neaparat despre cat postezi pe retelele de socializare.

Pastele e si despre magie si despre cat de mult crezi in dorintele tale.

Te-am lasat mai jos cu 2-3 fotografii din ziua de Paste si multe dintre amintirile noastre, pe care in vreo 2 saptamani o sa le asez intr-un photobook si o sa iti arat si tie. Sper ca ai avut parte de zile de vis, vreme frumoasa si mult mult soare, pe cer si in suflet!

Hristos a Inviat!

Rochia mea o gasiti AICI.

Palarie AICI

Cos cu flori AICI

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.