Shades of gray: Pantalonii gri evazati si un nou look?

Cine ar fi zis ca un strop de soare si de primavara era fix ce trebuia, sa ne scoata din case din ce in ce mai mult? O cafea cu spuma densa pe terasa, un view perfect si orele se scurg fara sa mai simti la povesti si alte bunatati. Au trecut cateva zile bune de cand am facut pozele astea si am tot vrut sa vi le arat, mai cu seama ca in ultimele zile temperaturile au crescut si puloverul meu gros pare acum prea mult, dar cine stie…cu o pereche de blugi rupti si pantofii preferati?

Trebuie sa recunosc ca vremea buna, luna asta frumoasa si soarele ma umplu de energie pozitiva si ma fac sa ma gandesc la varaaaa, da, deja la vara! E imposibil sa nu iti doresti sa faci deja ceva shopping, sa nu visezi la item-uri perfecte pentru temperaturi mult mai prietenoase si sa iti faci planuri sa fugi in vreun colt relaxant, cu o limonada in mana si cartea preferata in cealalta, cu muzica la maxim, voi doi si o valiza mare.

*

Stiti deja ca griul a fost printre culorile mele preferate in ultima perioada, mai ales ca parca se potriveste cu toate celalalte culori atat de bine, insa in postarea aceasta am profitat putin mai mult de tonuri de gri si un strop de baby blue…si a iesit asta. Stiu, nebunia a fost peruca pe care am purtat-o pentru prima data, insa cum am deschis coletul m-am dus cu gandul la puloverul meu preferat, pantalonii evazati si putin albastru. Nu stiu daca neaparat imi place, daca imi displace…am vrut-o si gata!

Pantalonii gri evazati au fost realizati de Andra de la DivaMira care imi pune mereu ideile in aplicare, dar mai ales care e mereu plina de creativitate ca sa punem in practica ce imi propun.

Sa fie primavara, zic! Am o mie de idei si de lucruri de pus la punct, iar vremea asta e asa frumoasa incat mi-as face bagajele si as pleca la mare sa simt vantul cum imi sufla in par si pescarusii cum se bucura de soare.

Am purtat:

Pulover H&M

Pantaloni DivaMira

Geanta Rebecca Minkoff AICI

Palarie AICI

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.