Our love story

10 ani jumatate mai tarziu imi dau seama ca teoria mea despre dragoste e cumva mult prea diferita de ce se vehiculeaza de cele mai multe ori de Valentine’s day. Nu suntem facuti pentru iubirile astea ca-n filme pe care le vezi pe facebook, nu suntem dispusi sa dam mai mult din casa decat am dat pana acum, nu sunt facuta sa mimez lucruri care nu exista, dar stiu ca nu as da povestea noastra pe nimic. Daca m-as intorce in timp nu as schimba chiar absolut nimic, stiu ca fiecare moment a fost cel care a cladit lumea pe care o avem acum, iar mai inainte de toate ne-a facut sa crestem noi, ca oameni, motivandu-ne noi pe noi sa devenim mai buni si mai buni.

Azi in drum spre casa in nebunia din oras, cand masinile alearga care incotro si casele se indeparteaza una cate una, dincolo de zumzetul permanent al oamenilor care se pregatesc de sarbatoare, realizez ca cel mai frumos cadou al meu pentru Valentine’s Day e el in sine. Pentru ca stie sa ma linistiteasca, sa ma faca sa visez, sa ma ridice atunci cand imi e greu, sa imi aduca bomboane si cand nu e Valentine’s Day, sa ma suprinda cu lucruri frumoase pe care mi le doresc si sa fie simply the best.

Am inchis randul ideilor de cadouri pentru ziua asta speciala, nu visez la ursuleti de plus, cutii de bomboane personalizate cu stickere pe care apare obsesiv Valentine’s Day, nu imi doresc nici macar bijuterii pe care sa le postez pe facebook. (Stii ce zic?). Posibil sa fi planuit ceva, dar atat tot. In rest visez la noi file care se vor scrie, noi lucruri pe care le vom pune la cale, noi povesti nespuse.

Azi, am nevoie doar de noua mea geanta Chloe, de la Concept 15, cea care m-a cucerit de cum am vazut-o si m-a facut sa visez la un altfel de Valentine’s Day. O sticla de sampanie, 2 pahare, multe vise si un buchet mare de trandafiri de la Floria.

Da, stiu ca am o pasiune pentru genti si cu atat mai mult cu cat raftul mare dedicat lor s-a umplus aproape pana la refuz, fiecare noua achizitie este atent gandita. Asa ca geanta Chloe a ajuns pana la urma la mine just in time for Valentine’s Day, iar acum simt ca am nevoie de ea zilnic. Stii…la tinute sport, elegante, de zi, de seara, e perfecta pentru mine, iar accesoriul simpatic o face delicioasa. Multumesc Concept 15 pentru minunatiile pe care le faci!

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.