Must have iarna aceasta: Bluza cu sireturi

In ceea ce priveste bradul, hmm cred ca ma intelegi cand spun ca am ramas masca in fata curierului cand a ajuns la mine la usa cu o cutie de care nu reuseam sa il mai zaresc. Ma sunase cu 5 minute in urma si mi-a spus ca imi aduce un BRADUT, iar ce avea el acolo era….cat usa. In fine, multumita lui Dumnezeu si noua ca am ales apartamentul asta avem tavane inalte si a intrat lejer in living, doar ca inca isi da proba de lumini si nu gasesc o instalatie cu lumina calda care sa arate asa cum vrem noi. Dar cu putin noroc pana la Craciun avem si lumini.: )))

Anyway, sunt super entuziasmata pentru toata perioada asta si abia astept Craciunul cu totul vibe-ul lui si caldura sufleteasca. Vreau sa ploua cu filme, colinde si multe seri frumoase, daca de nins nu avem nicio sansa, iar pe final sa ne facem timp de ski pentru ca de o saptamana numai la asta ma gandesc…mi-e un dor nebun de partie, de vreme frumoasa, de stat undeva sus si privit cum muntele si cerul devin un intreg, de vin fiert savurat acolo in zapada…ahhhh…

Va pup si ne vedem curand cu o noua postare si nu uitati ca fericirea, zambetele sincere si Craciunul sunt doar in sufletele noastre.

fusta-cu-print-traditional2

fusta-cu-print-traditional3

Am purtat:

Bluza AICI

Cardigan AICI

Ochelari Versace

Chocker (similar) AICI

Geanta Tiara

Cizme AICI

Fusta Stradivarius, similara AICI

fusta-cu-print-traditional7

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.