Apus minunat intre toamna si iarna

Acum cateva zile am ales sa ne petrecem dupa amiaza sau macar o mica parte din ea admirand apusul de soare intr-un loc superb, pentru ca niciun alt apus nu se compara cu cel de toamna, cand cerul e brazdat de lumina rosiatica si in jurul tau e o liniste perfecta. Cateva lebede asteptau venirea serii chiar in spatele meu, undeva aproape de tarm, iar toamna parca isi lua ramas bun lasandu-ne in compania unui anotimp nou.

Nu sunt prea multe de spus atunci cand natura isi face treaba si lumina e parca desprinsa din povesti…M-am bucurat ca am avut aparatul cu noi, astfel am surprins cateva cadre pe care sa le impartasesc cu voi si de care sa ne amintim si mai tarziu. A durat doar vreo 3 minute sa facem pozele, dar suficiente pentru ca a iesit asta, ce vedeti voi mai jos. Ce-i drept, am inghetat putin, dar numai bine ca am avut pretextul perfect sa ne incalzim la o ciocolata calda mai tarziu cu prieteni dragi.

Am purtat o jacheta din denim cu peticuri simpatice, pantaloni cat mai comozi comandati online, o pereche de bocanci si o maleta gri inchis de la Zara. In plus, am avut cu mine super geanta mea dupa care am asteptat vreo 2 luni, dar ce mai conteaza?!

See you soon!

tinute-cu-malete-5

Am purtat:

Maleta Zara

Jacheta AICI

Pantaloni AICI

Geanta Zara

Bocanci AICI

Ochelari AICI

tinute-cu-malete-6tinute-cu-malete-7tinute-cu-malete-12

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.