Cel mai calduros cardigan e aici!

Mi-am propus ca weekendul acesta sa merg sa dau iama in magazine, doar ca nu a fost sa fie pentru ca nu am avut timp nici sa respir, dar trebui sa ma ocup de asta cat mai curand pentru ca luna decembrie e full si nu as vrea sa fiu prinsa nepregatita. Mai ales ca am facut consiliu de familie si am hotarat sa facem bradul puuutin mai devreme decat pe 25 cum il faceam de obicei. Ce sa mai? Parca deja miroase in casa a cozonacii deliciosi pe care ii face mami si abia astept sa na strangem in jurul ei.

Normal, m-am gandit si la garderoba de care voi avea nevoie si mi-am pus pe lista si cel mai previzibil pulover rosu pe care il are toata lumea, probabil. Cizme de casa, pijamale pufoase si o tava mareee demna de un mic dejun la pat.

Haine calduroase, pentru ca de astea duc cel mai tare lipsa si daca ma uit in dressing as spune ca lipsesc destul de mult. Asa ca acum 2 saptamani mi-am comandat cel mai pufos cardigan roz din garderoba mea. Cel mai pufos? Si cel mai roz, as spune. Well, era timpul pentru unul, dar si pentru o blana crem pe care am pus-o in wishlist. E totul roz azi, in postarea asta, dar si sufletul meu pentru ca am primit cea mai draguta veste pe care o asteptam cu nerabdare. Asa ca va urez si voua o saptamana roz cu multe zambete si voie buna.

Kisseeeez!

Am purtat:

Cardigan AICI

Geanta YVY bags

Accesoriu geanta AICI

Bocanci Papucei

cum-purtam-tricotajele-12cum-purtam-tricotajele-13cum-purtam-tricotajele-14cum-purtam-tricotajele-15

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.