Cateva moduri de a iti petrece serile de toamna tarzie

palton-verde-militar-3

Ce alt anotimp mai bun sa te plimbi pe toate aleile parcului cu o cafea indulcita cu caramel in mana decat toamna? Razele razlete ale soarelui bat timid printre crengi in timp ce covorul de frunze uscate fosneste sub picioare. Parca e iarna, dar in loc de alb totul e galben. Miroase a castane in aer, dar si a toamna tarzie, cu foc de lemne si gutui coapte de maini iscusite.

M-as rataci toata ziua pe strazi poleite in straie de toamna, as culege frunze, ghinde tot ce mi-ar pica in maini si m-as lasa dusa departe de toata nebunia din oras. Padurea freamata a gol, tradand cumva anotimpul ce va sa vina si frunze coboara incet in adierea vantului. Nu-i despre frig, despre vant sau ploaia ce va fi aici maine, ci mai mult despre momente si tot ce aduce toamna asta cu ea. Sambete tarzii care se termina intotdeuna cu filme vazute in doi, dimineti de weekend cu mic dejun in pat sau lumanari  parfumate aprinse la sfarsitul zilei.

Stii, cred ca asta e partea buna sau partea pentru care imi place atat de tare toamna. Pentru ca pot sa aprind lumanari in toate felinarele pe care le-am adunat acasa, sa sting lumina, sa pun o muzica difuza si sa ma bucur de toamna fix asa, de sub patura aia alba care parca i un covor de blana alb. Sa devorez o carte buna, sa vad un film pus pe lista de ceva vreme.

Sunt seri in care prefer sa ma pierd in cartea mare de retete, sa incerc ceva de fiecare data nou. Poate de asta de multe ori ramanem acasa si brusc mancarea facuta de noi a devenit cel mai fain restaurant.

In alte zile prefer sa ma pierd cu laptopul meu asezat convenabil in brate invatand lucruri noi sau efectiv navigand asa cine stie unde, cu gandul la noi destinatii de vacanta, la alte planuri si alte peisaje.

Sa avem o zi frumoasa si la multi ani sarbatoritilor de astazi!

palton-verde-militar-4palton-verde-militar-5palton-verde-militar-6

Am purtat:

Palton Chicwish AICI

Geanta Furla AICI

Pahar Kate Spade New York AICI

palton-verde-militar-7palton-verde-militar-8palton-verde-militar-9palton-verde-militar-10

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.