{Review} BaByliss Clip & Curl Hairstyler

E luni si stiu ca si tu ai senzatia aia de…azi nu, nu vrei sa auzi pe nimeni cand iti bei cafeaua, nu vrei sa iti amintesti de facturile care te asteapta sa le platesti si vorba aia…parca nici iarba nu creste. Ploua incet si picaturile mari parca danseaza pe pervazul meu lat, cerul e intunecat si azi cafeaua e si mai fierbinte…si ghici ce?!

Ti-am pregatit un tutorial video pentru jucaria mea noua de la BaByliss si sunt sigura ca o sa iti placa. Pentru ca e super inovativa si iti face bucle mari sau mai stranse super usor si rapid.

Vorbesc de bigudiurile electrice BaByliss Clip & Curl RS100E si ca sa vezi exact ce stiu sa faca o sa te invit sa vizionezi clipul de mai jos.

Pe scurt, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de start, sa astepti sa se aprinda becul indicat, iar apoi sa le rulezi in par cu grija. De ce spun cu grija?

Regula este sa incepi sa rotesti in jos de la mijloc, iar apoi sa invarti bigudiul in sus astfel incat parul sa fie ordonat si super intins. Nu recomand sa invartiti parul pe bigudiu rasucit, ci sa va uitati la video sa vedeti exact cum am procedat eu. Apoi asteptati sa se raceasca si le scoateti din par. Ce mi se pare interesant e ca nu ai nevoie de niciun elastic pentru a prinde bigudiul, ci doar le inchideti. Suuper simplu.

Ah si va bucurati de rezultat!

O saptamana minunata va doresc!

babyliss-clip-curl-hairstyler-2babyliss-clip-curl-hairstyler-3babyliss-clip-curl-hairstyler-4babyliss-clip-curl-hairstyler-5

 

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.