Ganduri de toamna

Pornesc expressorul in graba si aplic fondul de ten cu o pensula aruncandu-mi din cand in cand ochii in telefon si netezindu-mi camasa lunga de sub pulovar. Imi verific rezultatul in hota neagra super lucioasa ca intotdeana pentru ca drumul spre baie e lung si ma reped dupa acea gura de suc proaspat stors. Mirosul de castane coapte cu o seara inainte inca mai rezista in bucatarie. Afara s-a asternut covor de frunze rosiatice si tanjesc dupa un semineu. De ce oare nu ne-am pus semineu, ma intreb?!

E oarecum ciudat ca abia ma indur sa ma despart de halatul roz pudrat super pufos si calduros, dar imi fac curaj sa port azi o pereche de dresuri plasa intr-o zi ceva mai racoroasa. Stii, atunci cand le porti cu cizme super lungi si o pufosenia asta crem e aproape la fel ca atunci cand porti pantaloni. Sau imi spun asta ca sa ma conving pe mine?!

Totusi, astazi port o noua bratara de la Soufeel, realizata din argint 925 de cea mai buna calitate la un pret foarte bun, care are o garatie de 365 zile.

De asemenea, am si un cod de reducere pentru voi de 5% daca aplicati la check out BLOG5.

Asadar, ma incumet sa port dresurile astea probabil pana tarziu spre iarna, un rucsac super incapator si adorabil, ochelari cu forma de cat eyes si un ruj roz pudrat mat…desi e toamna. Citisem astazi intr-o revista ca toamna TREBUIE, subliniez, trebuie sa purtam doar rujuri rosii pentru a ne asorta cu frunzele cazute. WTF, I say? Doar ma ia cu lesin cand aud cuvantul trebuie atunci cand ne dam cu parerea despre moda, despre ce ar trebui sa purtam si tendinte. Totul e subiectiv, and you better believe that!

Kisses!

cum-purtam-cizmele-lungi-2cum-purtam-cizmele-lungi-3cum-purtam-cizmele-lungi-4

Am purtat:

Pulovar Zaful

Camasa Zara

Cizme AICI

Rucsac Michael Kors AICI

Ceas Michael Kors AICI

Bratara Soufeel

cum-purtam-cizmele-lungi-5

cum-purtam-cizmele-lungi-6cum-purtam-cizmele-lungi-7cum-purtam-cizmele-lungi-8cum-purtam-cizmele-lungi-9cum-purtam-cizmele-lungi-10cum-purtam-cizmele-lungi-11

cum-purtam-cizmele-lungi-12cum-purtam-cizmele-lungi-13cum-purtam-cizmele-lungi-14cum-purtam-cizmele-lungi-15

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.