Red velvet love

cizme-peste-genunchi-2

Toamna este o a doua primăvară, când fiecare frunză se imbraca in straie aurii, iar natura are acelasi farmec, dar cu ceva mai mult mister. Se duc serile si noptile in care ramai pana tarziu pe o terasa, iar vantul abia adie usor, se duc parca si zilele in care colindai orase noi cu alt avant. Toamna e mai mult despre sosete pufoase in serile reci, despre filme vechi in dormitor si castane coapte…mai nou in cuptor. Ah, mi-e dor de noi cei de alta data cand ne prindeau diminetile in jurul focului spunand povesti de groaza si cocand castane in jar, noi toti cei de atunci…

Sau…inchin pentru diminetile in care tot ce imi doresc este sa ma cuibaresc in pulovarul ala gri, purtand sosetele lui si savurand cafeaua cu lapte si scortisoara.  You know…momentele alea in care vrei sa fii doar tu cu tine.

Toamna e si despre cizmele lungi, cele peste genunchi, pentru ca nu e niciun alt anotimp in care sa le porti cu mai multa placere decat acum. M-am declarat indragostita cu adevarat de ele de vreo 3 ani si parca tot tot as mai vrea o pereche. Sunt perfecte daca ai chef sa iesi in oras si sa porti o rochie eleganta, daca vrei sa te plimbi in parc si le asortezi cu o rochie tricotata sau pur si simplu daca vrei sa arunci pe tine un pulovar gros si o pereche de pantaloni scurti, asa cum am facut eu.

Azi am ales sa port cizmele peste genunchi din catifea in culoarea asta de rosu inchis si un pulovar lung super calduros ca pe rochie. Mi-am incalzit outfitul cu un zambet, dupa ce ne-am petrecut weekendul ca la carte si ne-am trezit aproape de pranz, cu o cafea calda si soarele intrand timid printre draperii. Sa fie mereu weekend, zic.

Bucurati-va de viata, in fiecare zi de lucrurile marunte, sunt singurele care conteaza!

Kisses.

cizme-peste-genunchi-3cizme-peste-genunchi-4cizme-peste-genunchi-5

Pulovar AICI

Cizme AICI 

Ceas Marc Jacobs  AICI

cizme-peste-genunchi-6cizme-peste-genunchi-7cizme-peste-genunchi-8cizme-peste-genunchi-9cizme-peste-genunchi-10cizme-peste-genunchi-11cizme-peste-genunchi-12

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.