Ultima zi de vara si o geanta croita din povesti

geanta-deosebita-andra-oprea-1

Poate ca aceasta a fost ultima data cand am purtat o tinuta de vara. In momentul in care scriu picaturi de ploaie cad in geam deja de vreo cateva ore, in dormitor e mai rece, pe picioarele mele sta o patura pufoasa si mi-e dor de Mitza mea. De cand ne-am mutat ii cam duc dorul si nu ma intrebati de ce nu avem inca una a noastra. Poate nu a venit momentul…

Nu o sa va tin prea mult de vorba, azi e mai mult despre geanta aceasta de la Andra Oprea mai mult decat orice altceva as vrea sa va povestesc. Rasfoiesc ultimele poze si stiu ca geanta asta a fost geanta verii mele. Croita din povesti cu adevarat, a fost atat de apreciata de toata lumea incat mai mai sa raman fara ea. But you know…

Gențile Andra Oprea s-au născut din pasiune, descoperire și din plăcerea de a spune povești frumoase. Colecția Unwritten Stories vorbește despre oameni, triburi îndepărtate, tradiții, culoare și pune preț pe tot ceea ce înseamnă frumusețe. Este, fără îndoială, un vis împlinit și primul pas în fața celor ce vor urma.  

Eu am ales sa o port cu o tinuta dreamy, o rochie alba si o pereche de pantofi super comozi cu platforma de la Garkony, pentru ca il ultima vreme tot mai des mi-am indreptat atentia catre incaltamintea super comoda.

Materialele folosite pentru confecționarea genților au fost atent alese iar piesa de rezistență a întregii colecții este țesătura handmade, provenită de la triburile Hmong. Asta a făcut ca nicio geantă să nu semene cu alta așa cum nicio poveste nu e asemănătoare cu cealaltă.  Gențile Andra Oprea sunt pentru aceia dintre voi cărora încă vă mai plac poveștile, care vă lăsați purtați prin locuri îndepărtate și care iubiți calitatea și unicitatea. Unwritten Stories … write your own story!

Va pup si va urez o toamna superba!

Weekend frumos.

geanta-deosebita-andra-oprea-3geanta-deosebita-andra-oprea-4geanta-deosebita-andra-oprea-5

Am purtat:

Rochie Zaful

Bratar Pandora

Geanta Andra Oprea Shop

Pantofi Garkony

geanta-deosebita-andra-oprea-6geanta-deosebita-andra-oprea-7

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.