Pasiunea pentru haine creaza povesti, iar povestile aduc la viata rochii de poveste

rochiile-de-bal-2rochiile-de-bal-3

Dimineata, aerul rece din dormitor, soarele ce parca lumineaza casa mai sfios si un miros pertinent de cafea ce ajunge pana la mine. Deschis usa la dressing increzatoare si o ordine mai mult decat ciudata ma loveste din plin. Zambesc cand imi amintesc ca abia ieri am reusit sa strang toate hainele care asteptau sa fie preluate in primire. De cele mai multe ori nu e asa, dar ce mai conteaza?! Geamul e larg deschis, iar usile inalte pana la tavan inchise. In dulapul cu pantofi care pare mai neincapator in ultima vreme gasesc perechea de sandale cu sireturi lungi, iar rochia bleo cu o funda mare pe spate asteapta pe umerasul alb inscriptionat cu initialele mele.

***

Cele mai frumoase rochii de seara sunt cele cat mai simple cu un element deosebit si desigur, accesoriza-te in mod corect. Eu imi doream o rochie speciala, de bal, croita pe dimensiunile mele, personalizata astfel incat sa imi vina ca turnata. Asa ca am apelat la croitoriepicasso si rezultatul a fost cel putin pe masura asteptarilor.

Stiam ca sunt cunoscuti pentru tinutele impecabile, dar si pentru tiparele lucrate perfect asa ca nu am stat pe ganduri. Nimic nu e mai neplacut decat o rochie dintr-un material prost si cred ca experienta si dedicarea isi spun cuvantul de cele mai multe ori si recunosc ca nu am fost dezamagita. Am purtat rochia cu zambetul pe buze si m-am bucurat de extravaganta ei pana la cel mai mic detaliu.

Si ca sa va dau mai multe detalii despre locul in care a fost realizata aceasta rochie speciala, tin sa va spun ca totul este extrem de simplu. Vii cu poza/schita, iti sunt luate masurile si rochia ta de bal este adusa la viata de catre profesionisti. Simple as that! Nu ai nevoie de nimic mai mult decat de pasiune, de o ocazie unde vrei sa porti creatia ta si de un zambet mare pe buze care sa te faca sa stralucesti!

Ii puteti gasi online la pagina lasat mai sus sau fizic pe Bvd. Pache Protopopescu nr 117, Sector 2, Bucuresti (in incinta magazinului de tesaturi Picasso).

Pasiunea pentru haine creaza povesti, iar povestile aduc la viata rochii de poveste.

rochiile-de-bal-4rochiile-de-bal-5rochiile-de-bal-6rochiile-de-bal-7rochiile-de-bal-8rochiile-de-bal-9rochiile-de-bal-10rochiile-de-bal-11rochiile-de-bal-12

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.