La vita e bella

Eram pentru a doua oara in port vara aceasta, rochia rosie flutura in aer si totodata poalele maturau asfaltul incins. M-am descaltat si ne-am plimbat asa pret de cateva minute, cu sandalele intr-o mana si mainile noastre una intr-alta.

Soarele imi proiecta umbra in fata mea si simteam cateva priviri indreptate asupra rochiei mele. Vezi tu, eram cumva probabil o prezenta diferita in soarele amiezii cand lumea inca purta pantaloni scurti, iar eu eram intr-o rochie maxi. Dar nu te poti pune cu mofturile unei femei, asa-i? Mai ales cand rochia e lejera si deseneaza umbre pe asfalt cu voalurile ei dese.

Cazinoul parea mai frumos, desi incarcat atat de tare de trecerea timpului…iar zona asta…ai vazut vreodata vreuna cu o lumina mai buna de atat?

Pe drum mersesem doar cu geamul deschis la masina, iar vantul imi sufla parul pe spate in timp ce ma gandeam cat de norocoasa sunt ca anul acesta mi s-au indeplinit toate dorintele, iar cu 2 zile inainte sa plecam primeam un telefon asteptat de prea multa vreme. Si crede-ma, mi-e greu sa ma multumesc cu putin…Vestile bune vin atunci cand nu te astepti?!

Eu propun sa prelungim vara cu o luna si sa ne bucuram cat mai mult de ceea ce ni se da. Acum, maine, oricand.

Ca sa fim in ton, am profitat deja de ziua de astazi ca sa ne hotaram la alte destinatii de vacanta si amintiri de creat. Cu un pahar de vin rose, cu paste gatite de noi in casa si poze printate cu atatea amintiri…ah!  La vie este belle sau “La vita e bella?” Anyway, o sa vedem pe parcurs sau cu cateva zile inainte, intotdeauna reusim sa procedam asa.

Pana atunci, spune-mi tu ce destinatie de vacanta ai vara aceasta?

Rochia rosie o gasiti AICI.

rochie rosie maxi (3)rochie rosie maxi (4)rochie rosie maxi (5)rochie rosie maxi (6)rochie rosie maxi (7)rochie rosie maxi (8)rochie rosie maxi (9)rochie rosie maxi (10)rochie rosie maxi (11)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.