Beach days

E august. Miroase a vara inca si serile sunt ceva mai reci, dar parca pana si briza aia care misca frunzele copacilor de deasupra noastra are aer estival. E ora 3 dimineata, abia am intrat in casa si imi gasesc cateva momente sa scriu 2-3 randuri inainte sa pic de-a dreptul pe perna intr-un somn adanc. Mi-e dor de zilele petrecute pe plaja, de limonoada care acolo e mai rece, nisipul mai fin decat ai spera si marea…atat de frumoasa. Deschid folderul cu poze ce vor fi postate pe blog si ma apuca melancolia, dar si o stare de fericire cand ma gandesc ca unele lucruri trec si vin altele noi…s-au schimbat multe in ultima vreme si lucruri noi stau sa vina. Sunt proiecte noi, dar si ceva mai mult. Sunt amintiri ce urmeaza sa fie scrise.

***

Incerc sa imi inchid bagajul imens in dressing si in nebunia de rochii colorate, accesorii, pantofi, genti si alte lucruri gasesc rochia neagra cu broderie aurie. Sunt multe, dar sunt ceva de genul…aveam nevoie de vreo 6 outfituri, am pus 30 sa fie! Just in case…

Din bucatarie il aud pe Alex care ma intreaba ca de obicei:

Nu avem multe bagaje, nu-i asa, iubita?

Nu, ma stii doar…

Ma stie…20 de minute mai tarziu ma intreaba ce am pus in el. E greu ca o stanca. Well, cum sa nu profiti cand pleci in vacanta cateva zile cu masina!? Un portbagaj avem si eu zic sa il umplem! Ca data viitoare nu se stie.

In poze am purtat o rochie superba theitem neagra cu broderie aurie, ochelarii mei turcoaz si parul plin de sare. Ce ar fi o zi la plaja fara asta, nu-i asa?

V-am lasat linkuri catre produse mai jos.

Kisses

rochie neagra cu broderie (2)rochie neagra cu broderie (3)rochie neagra cu broderie (4)rochie neagra cu broderie (5)

Am purtat:

Rochie neagra TheItem AICI

Ochelari AICI

rochie neagra cu broderie (8)

rochie neagra cu broderie (6)rochie neagra cu broderie (9)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.