Rochia cu dungi orizontale

Desi nu ma declar un fan inrait al tocurilor in zilele de vara toride sunt evenimente la care clar nu ma pot dezlipi de sandalele mele preferate de la inceputul petrecerii pana la sfarsit oricat de tare m-ar durea picioarele. Si chiar sunt genul de femeie care probabil o sa se aleaga cu ceva rani in talpa, dar tot nu o sa imi schimb pantofii in ceva mai comod doar pentru ca tinuta mea a fost gandita intr-un fel si asa trebuie sa ramana pana la sfarsit!

Ei bine, rochia pe care o port astazi are o tinuta perfecta, materialul ideal si forma care pune in evidenta talia si alungeste optic picioarele. Se spune ca dungile orizonatale ar pune cateva kilograme pe noi, daca le purtam intr-un mod nepotrivit, insa eu zic ca depinde de rochie si mai ales de print.

Rochia cu dungi orizontale este emblema verii si a vacantelor, ducandu-te instant cu gandul la tinutele marinaresti, la porturi si la croaziere de vis!

Poti sa o porti cu o pereche de sandale cu toc daca o alegi pentru un eveniment pretentios, iar daca vrei pur si simplu sa iesi in parc la o plimbare de seara iti recomand sa ii pui deasupra o jacheta de denim si sa o asortezi cu tenisi albi simplu si o geanta intr-o culoare vibranta: rosu, galben, albastru royal.

Daca vrei sa o imbraci si la toamna, atunci iti recomand sa incalti o pereche de ghete scurte din piele intoarsa camel si o vesta army peste rochia ta cu dungi orizontale.

Dupa cum vezi ai o gramada de optiuni, asa ca sper ca te-am convins si pe tine ca ai nevoie de una.

O zi frumoasa va doresc!

rochia cu dungi orizontale (2)rochia cu dungi orizontale (3)rochia cu dungi orizontale (4)rochia cu dungi orizontale (5)rochia cu dungi orizontale (6)

Am purtat:

Rochie WomanFashion AICI

Sandale AICI

Geanta TIARA Concept Store

Ceas Michael Kors AICI

Bratara Pandora

rochia cu dungi orizontale (7)rochia cu dungi orizontale (8)rochia cu dungi orizontale (9)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.