My weekend in pictures

Weekend in Brasov (2)Cele mai frumoase amintiri se fac atunci cand nu te astepti, cand alegi sa arunci cateva rochii noi in geamantanul cel mai mic pe care il gasesti in casa si dupa un mic dejun ca la carte te urci in masina si conduci spre…cine stie ce loc. Ador sa hoinarim fara tinta, iar tara noastra este atat de frumoasa incat este pacat sa nu fie descoperita…si cummai pui ca asta e si perioada aia din an in care nu prea iti vine sa stai. Ce-i drept…noua niciodata nu ne vine sa stam!

Pranzul cu vedere la castelul Bran e ca cireasa de pe tort de fiecare data, iar privelistea din camera noastra de hotel te lasa fara rasuflare. Ne-am intors acasa de cateva zile, dar tot ce ne intrebam acum este spre ce locuri sa fugim si ce sa bifam in urmatoarea perioada. Sunt cateva variante si totusi…pana atunci, da-mi un sezlong pe malul marii. Cat mai aproape de tarm, astfel incat valurile sa imi atinga picioarele usor si razele soarelui sa se joace in parul meu ondulat seara dupa 7, cand plaja se goleste incet incet. Da-mi o limonada de pepene cu lime, cateva felii de mango si rasaritul sub o patura pufoasa. Da-mi totusi liniste si vibe-ul din ultimele zile pentru urmatorul an si promit sa ma revansez…

Weekend in Brasov (3)Weekend in Brasov (4)Weekend in Brasov (5)Weekend in Brasov (6)Weekend in Brasov (7)

Toate ca toate, dar Castelul Cantacuzino e de fiecare data ca o oaza de liniste si fericire cand il vizitam. In weekend ne-am dat seama ca am ajuns la el doar iarna, asa ca de data asta a fost perfect pentru a savura peisajul si o cafea cu lapte. Mare, va rog! Si lasa te rog si ceva praf de stele pentru zile ca aceasta, astfel incat sa ne intoarcem mai des, zic!

Weekend in Brasov (8)Weekend in Brasov (9)

Am ales sa port 2 rochii pe care le ador, ambele de la Zara, pantofii mei sport preferati si geanta YVYbags, perfecta pentru zile ca astea…doar pentru ca in ea iti intra fix atat cat trebuie, fara sa fie prea mica sau prea mare si sa te tenteze sa iei cu tine mai multe lucruri decat trebuie…

Accesoriul de la gat este facut de mine. E nebunie cu chocker-ele anul acesta, dar nu multe sunt cele care m-au convins. Asa ca dintr-o bentita neagra pentru par si un pandantiv cu steluta swarovski mi-am facut eu unul. Unde mai pui ca il am de vreo 7 ani de la Alex si m-am primit cu o ocazie speciala?

Weekend in Brasov (10)Weekend in Brasov (11)

Asadar am purtat:

Ambele rochii (de fapt, salopete) Zara

Geanta YVYbags

Pantofi sport Adidas

Ceas Michael Kors AICI

Bratari Pandora

Weekend in Brasov (12)Weekend in Brasov (13)Weekend in Brasov (14)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.