Golden hour and sunflower

Lumina calda, frumustea naturii fara artificii si o zi linistita de vara au completat perfect atmosfera, cat si atitudinea mea hotarata ca la apus vom fi acolo fara doar si poate. Tot va spuneam ca vara asta se poarta galbenul…peste tot, asa ca trebuia sa imortalizez asta.

Am purtat o rochie alba din in cu aspect de ie de AICI si sandalele cu pompoms de AICI, alaturi de bentita aurie care este si accesoriul meu preferat pentru vara si zilele ce urmeaza. Ca sa nu mai zic de bratarile metalice aurii, care sunt un must have de vreo 2 veri incoace.

Ei bine, cred ca sunt pozele mele preferate din vara aceasta…dar vara abia a inceput.

Ne vedem curand cu un giveaway si un material tare fain, cat si cu castigatorii giveawayurilor care s-au terminat!

Kisses

poze in lanul cu floarea soarelui (2)poze in lanul cu floarea soarelui (3)poze in lanul cu floarea soarelui (4)poze in lanul cu floarea soarelui (5)poze in lanul cu floarea soarelui (6)poze in lanul cu floarea soarelui (7)poze in lanul cu floarea soarelui (8)poze in lanul cu floarea soarelui (9)poze in lanul cu floarea soarelui (10)poze in lanul cu floarea soarelui (11)poze in lanul cu floarea soarelui (12)poze in lanul cu floarea soarelui (13)poze in lanul cu floarea soarelui (14)poze in lanul cu floarea soarelui (15)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.