Aveti si galben?!

rochie galbena pentru botez (2)

rochie galbena pentru botez (3)

Nu sunt nici vreo doua ore de cand vorbeam cu o prietena despre faptul ca noi toate parca am dezvoltat o obsesie vara asta pentru galben si eu acum am realizat ca in pozele pe care le-am pregatit pentru astazi port o rochie fix in aceasta nuanta. Primele mele amintiri cu o rochie galbena sunt chiar de cand aveam vreo 5 ani si incepusera sa se poarte rochiile cu volane crosetate. Imi doream una pe care sa o port cand dansam pe ritmuri de Lambada, dar atunci magazinele nu erau pline ca acum si oferta era destul de limitata…iar daca totusi gaseai o astfel de rochie probabil mai aveau inca 3-4 prietene si nu m-as fi simtit la fel de speciala…asa ca in timpul liber mamica mea s-a apucat sa imi croseteze una numai pentru mine, iar undeva in partea stanga mi-a agatat si o brosa crem pe care o am si acum. Mi-as fi dorit sa fi avut un cufar in care sa pastrez si cele mai frumoase comori pana in ziua de astazi…sigur le-as fi pipait din cand in cand cu drag sau macar mi-as fi plimbat degetele pe ele incercand sa imi amintesc de multe momente speciale.

Atunci imi placea sa o port cu tenisi albi, iar rochia asimetrica pe care o port in pozele de mai jos am purtat-o cu sandale tot albe.

Rochia mea are un model simplu, lejer, de vara, perfecta pentru o petrecere in aer liber, pentru un botez, o aniversare sau chiar vacanta, daca o accesorizati cu ceva incaltari super super comode. Se pare ca imi plac prea mult modelele fluide, care se aseaza in valuri, altfel nu imi explic de ce tocmai mi-am comandat o alta rochie asemanatoare pe un light purple chiar pentru weekend-ul care vine…ah, sa fie soare, zic!

Voi ce planuri aveti pentru weekend?

rochie galbena pentru botez (4)rochie galbena pentru botez (5)rochie galbena pentru botez (6)rochie galbena pentru botez (7)

rochie galbena pentru botez (1)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.