Cum sa porti la fiecare eveniment o rochie noua

2

Barbatii spun despre noi, femeile, ca cel mai adesea stam in fata unui dulap ticsit de haine si ne dam ochii peste cap in timp ce ne asezam mainile in sold si emitem cel mai scurt, dar firest raspuns:

“Nu am cu ce sa ma imbrac.”

Incerci inca o data, probezi 5 rochii, le arunci pe toate intr-un colt si verdictul e definitiv: “Chiar nu mergem la nunta asta fara o sedinta serioasa de shopping pentru ca eu nu am cu ce sa ma imbrac.”

Se uita uimit la garderoba ta plina, apoi peste a lui care e undeva la jumatate si nu intelege. Adica, chiar nu intelege, dar inceara sa isi pastreze un aer firesc. Incerci sa ii aduci argumente, dar tot nu intelege de ce nu poti purta din nou rochie aia galbena pe care ai imbracat-o la o singura nunta…e clar, barbatii chiar nu pricep ca pentru noi unele rochii sunt strict de unica folosinta si dupa ce te-ai etalat in ea la un eveniment e numai buna de ingreunat traficul in dulap si azvarlit in 7 zari atunci cand vine iar momentul ala de…”Iar nu am cu ce sa ma imbrac.” Chiar ai nevoie de cateva haine si pentru asta!

Stiu, nici mie nu imi place cand dulapul meu da pe dinafara si mi-as dori sa imi inchiriez adesea tinutele, cat sa pot straluci in seara cea mare, iar apoi sa sun curierul sa vina sa ridice rochia de acasa si sa ma scape de toata corvoada cu curatarea ei si ingreunatul accesului in dulap.

Insa trebuie sa va spun ca nu de mult timp am gasit magazinul perfect de unde imi pot alege o rochie de designer in functie de criteriile pe care le stabilesc eu, sa mi-o trimita acasa, iar apoi sa o trimit simplu inapoi. Abia asteptam momentul potrivit pentru a testa acest serviciu, asa ca sambata am primit in sfarsit rochia rezervata Alice and Olivia de pe DressBOX, de care m-am indragostit iremediabil!!

De-a lungul timpul am avut, slava Domului sansa sa port o gramada de rochii deosebite, insa rare au fost momentele in care mi-a placut atat de mult o rochie.

Pot spune ca este perfecta si daca va face cu ochiul o puteti purta si voi la un eveniment special si o gasiti AICI. Pe langa faptul ca este o rochie extrem de frumoasa, este si foarte comoda si deosebita. Am adunat ceva complimente cat timp am fost imbracata in ea.si recunosc ca mai mai parca as fi stat in ea inca o zi.

Dupa ce o porti, tot ce trebuie sa faci este sa suni curierul sa vina sa ridice rochia pe care o vei aseza din nou in cutia ei  si gata. De curatare se ocupa echipa DressBox.

Trebuie sa va mai spun de asemenea un lucru care mie se pare super important. Daca va alegeti o rochie de pe site si va este prea lunga, echipa Dressbox v-o poate scurta in timp util pe masura cererii astfel incat sa va vina perfect.

How coool is that?!

3

4

Sandale AICI

5

6

7

8

9

10

11

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.