Cand ti se face pofta sa redecorezi…

LEMS LEMET by Andreea Manole (2)LEMS LEMET by Andreea Manole (1) LEMS LEMET by Andreea Manole (4)

Acum 2 ani cand plecam in cautarea primei noastre case am stiut de la inceput ce nu vrem si anume solutii de compromis. Nu, nu, nu. Trebuia sa fie de la inceput ceva care sa ne multumeasca pe deplin, sa ne faca fericiti cu alegerea noastra si care sa nu necesita schimbari in 2 ani, asadar calitatea era pe lista mai presus decat orice. Dupa ce am hotarat ca vom alege pentru inceput un apartament si nu o casa, am spus clar ca nu ne dorim apartament la ultimul etaj, din motive mult prea evidente, ne-am ales o zona cat mai centrala, unde stiam ca sunt camere destul de mari, decomandate, am decis numarul lor si restul a fost oarecum usor de realizat pentru ca am gasit in nici o saptamana ceva care sa bifeze toate conditiile de mai sus.

Parca mai ieri ne gaseam intr-un apartament gol, pe jumatate daramat, fara usi, fara absolut nimic in el, doar cu o inima mare desenata cu o creta(sau era un marker?!) fix pe peretele din spatele canapelei de pe care va scriu acum. Si au trecut multe zile de atunci si parca as lasa sa treaca inca pe atat de multe daca as stii ca ne vom bucura la fel de mult sa vedem totul gata.

LEMS LEMET by Andreea Manole (5) LEMS LEMET by Andreea Manole (6) LEMS LEMET by Andreea Manole (7)

LEMS LEMET by Andreea Manole (8) LEMS LEMET by Andreea Manole (9) LEMS LEMET by Andreea Manole (10)

Parea simplu sa facem totul asa cum ne dorim, insa magazinele sunt foarte limitate in oferta si majoritatea sunt destul de ezitante in a-ti personaliza mobila in functie de spatiul tau…ca sa nu mai vorbim de culorile plictisite si modelele fara viata, usor batranicioase…cam cat wenge as fi  suportat eu in casa mea? Cam deloc, as zice.

Am dat o fuga la Lem’s, unde ne-a cucerit Livingul New York si faptul ca se poate customiza asa cum iti doresti, alegand corpurile preferate, culorile, fronturile, etc. Cred ca am petrecut ore intregi in magazin si tot nu ne-am hotarat! Asa ca am apelat la configuratorul de pe site si pana la urma am ajuns la un compromis. Dar nevestei nehotarate i-a luat destul de mult timp sa se decida…well, sa se decida ca vrea mobila alba! Clasic.

Pentru bucatarie, raportandu-ne la spatiul nostru si modul de asezare al principalelor surse de apa si curent am hotarat ca e perfect sa alegem tot alb si ceva accente, insa recunosc ca urmatoarea alegere in wishlistul meu secret a fost Bucataria Gazelle in nuante de alb, violet si fronturi urbano cu manere cromate.

Noi ne-am ales si o masa din sticla sablata tot de la Lem’s si scaunele geniale Shape care au un efect asemanator unui sezlong si sunt suuuper comode.

Altfel va spun, cred ca deja mi se facea pofta de schimbat mobila prin casa pana acum.

Pentru ca…ei bine, vara este anotimpul perfect pentru a schimba mobila si a aduce un aer fresh in casa ta. Mai ales ca intre 6 iunie si 10 iulie, Lem’s are reduceri de pana la 45% la toate produsele. Si da, va spun eu care am reusit sa le invat locurile prin magazin, reducerile sunt cat se poate de reale si puteti economisi bani frumosi profitand de ele…asa cum am facut si noi.

Daca nu acum vara, atunci cand?

AICI puteti identifica magazinele Lem’s din toata tara.

LEMS LEMET by Andreea Manole (11) LEMS LEMET by Andreea Manole (12) LEMS LEMET by Andreea Manole (13) LEMS LEMET by Andreea Manole (14) LEMS LEMET by Andreea Manole (15) LEMS LEMET by Andreea Manole (16) LEMS LEMET by Andreea Manole (17)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.