Am fost cu printesa moderna dupa fluturi

poze mama fiica (2)

Pe poteca pietruita din padure topaie intr-una, noi doi ne uitam unul la celalat panicati cumva sa nu…stii…sara dupa vreun fluture fix in lanul de grau care se intinde la nici 10 metri distanta. Fericirea ei e molipsitoare si te topesti numai cand o vezi. Din cand in cand se invarte, se crede Elsa (Dóh!) doar ca azi e imbracata in rochie roz. Cica e ziua ei libera…

O luam la pas inapoi spre masina si ma intreaba daca vreau sa mergem sa culegem flori. Mergem incet, isi ridica poalele rochiei ca o domnisoara ce este, iar 10 pasi mai tarziu il vad pe Alex cu o sandaluta roz cu flori in mana incercand sa scoata apa din ea si sa o usuce fluturand-o in aer.

Incepem sa radem, evident. Trebuia sa iesim la poze, dar parca e si mai distractiv asa, in 3, cu printesa moderna dupa noi. Ne spune ca vrea sa vina mereu cu noi la poze. Si sa iau coronita cu flori roz cu noi. Dar uita repede pentru ca si-a amintit de prietena ei careia e musai sa ii povesteasca despre rochitele noastre roz. Rade tot timpul, canta, se invarte si isi flutura parul frumos, atat de natural incat ai lua-o acasa, promit!

Ea e Raissa si azi vine din nou pe blog sa va smulga 2-3 zambete pentru ca e ziua ei, ZIUA COPILULUI, dar cu siguranta si a mea sau a voastra.

Ne-am imbracat aproape la fel si vrem sa va aratam rochiile Kasia, pentru voi, cat si pentru cei mici.

Bine, asta a fost si intentia, dar am uitat de munca si mai mult ne-am distrat. Am dansat, am alergat, ca na, ce distractie e aia fara alergat si ne-am impletit si parul la sfarsit. Cica asa fac printesele.

La multi ani, oameni frumosi!

Noi ne-am distrat ieri in avans, voi ce faceti astazi pentru a marca aceasta zi?

poze mama fiica (3)poze mama fiica (4)poze mama fiica (5)poze mama fiica (6)poze mama fiica (7)poze mama fiica (8)poze mama fiica (9)poze mama fiica (10)poze mama fiica (11)poze mama fiica (12)poze mama fiica (13)poze mama fiica (14)poze mama fiica (15)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.