Plecata dupa vise

rochie de seara lunga (2)rochie de seara lunga (3)

Am lipsit, din nou! Am fost plecati si ocupati sa implinim vise. Parca nici nu se aseaza bine lucrurile si ma ocup in liniste de blog si de viata ca totul se zdruncina iar. Se zdruncina putin cand iti place sa visezi la lucruri mari. Zambesc si rad putin pentru ca stiu ca am motive mai mult ca niciodata, dar e placut sa lupti atunci cand lupti pentru ceva ce iti doresti cu adevarat. Si am momente in care ma intreb daca meritam toate lucrurile frumoase care ni se intampla…stii, parca totul e prea simplu, decurge atat de natural incat ai putea crede ca e un vis. Sunt sigura ca si tie ti s-a intamplat asta…

E ora 2 noaptea si eu abia am inchis telefonul. Degeaba ai prieteni in capatul celalalt al tarii daca nu stati de vorba putin (mai mult) atunci cand ceilalti dorm linistiti. La un pahar de vin, fiecare din sticla ei, ea povestind, eu mai mult soptind pentru ca livingul meu parca are ecou atunci cand baby doarme. Next time, let’s change places, Manu!

Imi pun castile Frends din nou. Sunt plecata dupa vise.

Acele tale imi fac tattoo sub piele
Imi schimba sangele-n vene
Si-as vrea sa imbatranim in doi

rochie de seara lunga (4)

Am purtat:

Rochie AICI

Sandale Zara

rochie de seara lunga (5)rochie de seara lunga (6)rochie de seara lunga (7)rochie de seara lunga (8)rochie de seara lunga (9)rochie de seara lunga (10)rochie de seara lunga (11)rochie de seara lunga (12)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.