Primavara aceasta poarta galben

A fost o saptamana lunga, dar foarte frumoasa si din punctul meu de vedere inca nu s-a terminat. A inceput brusc cu 2 vesti care m-au dat peste cap si cumva am avut nevoie de timp sa asimilez informatiile si sa imi dau seama ca da, life is beautiful si cu siguranta ne asteapta o perioada foarte frumoasa cu multe lucruri noi. Nu, again, nu sunt insarcinata :)))) Nu vreau sa creez confuzii, dar chiar suntem prea tineri amandoi pentru asta si nu ne alearga nimeni, astfel poate in sfarsit nu mai sunt intrebata zilnic despre asta. Vorbeam insa despre lucruri care se intampla intr-un fel datorita blogului si nu numai, dar curand o sa vedeti exact despre ce vorbesc. In fine, ceea ce voiam sa va spun este ca sunt super obosita si happy, iar asta este tot ceea ce conteaza momentan.

Ramasesem datoare cu aceste poze de cateva saptamani pe care le-am facut chiar cand pomii incepusera sa infrunzeasca. Era o dupa amiaza de luni adorabila, vantul adia usor si ne-am plimbat de manuta prin parcul pustiu in cautare de locuri dragute. De fapt, ceea ce incerc sa va spun este ca ador geaca galbena si nu m-as mai desparti de ea niciodata. :)))

As putea sa incerc sa va dau sfaturi despre cum sa o purtati, you know, lucruri pe care le stiti probabil si voi, dar este atat de versatila incat cred ca o puteti purta cu tot ceea ce va place din garderoba, desigur cu conditia de a nu incarca inutil tinuta. Evita sa ai doua nuante de galben pe tine, poart-o ca pe un accesoriu statement si bucura-te de ea asa cum trebuie primavara asta.

E atat de frumos afara incat nu ai cum sa stai in casa!

Weekend minunat!

Muah!

geaca galbena, cum sa porti galbenul (2)geaca galbena, cum sa porti galbenul (3)geaca galbena, cum sa porti galbenul (4)geaca galbena, cum sa porti galbenul (5)geaca galbena, cum sa porti galbenul (6)geaca galbena, cum sa porti galbenul (7)

Geaca AICI

Rochie AICI

Ghete Dasha

Geanta Michael Kors

Ceas Michael Kors

geaca galbena, cum sa porti galbenul (8)geaca galbena, cum sa porti galbenul (9)geaca galbena, cum sa porti galbenul (10)geaca galbena, cum sa porti galbenul (11)geaca galbena, cum sa porti galbenul (12)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.