Ne vedem la film? #OrangeFilm

Azi mi-am inceput ziua ca de obicei, cu picioarele impleticindu-mi-se prin casa, telefonul sunand chiar atunci cand nu trebuie si cateva sarcini ce nu suporta amanare. Incerc sa deschid apa la dus si brusc jetul ma loveste fix in fata, ceea ce face ca nu doar ziua mea sa fie ratata cat si parul proaspat indreptat cu placa. Ei bine, e suficient ca in dressingul prea plin deja sa nu gasesti bluza pe care o vrei si ai impresia ca tot universal s-a intors astazi impotriva ta.

Doar cateva minute trec in timp ce inutil incerc sa salvez ce se mai poate. Din parul si coafura mea…proaspata, desigur… chiar atunci primesc un mail si e suficient sa ma simt deja jenata de toata teoria mea si de vaicareala inutila intr-o zi prea ploioasa de vineri.

De ce spun inutila?!

Stiai ca…Unii copii nu au fost niciodata la film? Cum se simte oare asta pe langa motivele de a ne plange pe care le gasim noi ceilalti zilnic?

De peste 10 ani Orange a lansat campania multumita careia tu poti merge la film miercurea impreuna cu cineva drag  platind un singur bilet.  Pentru ca nu exista nicio sansa de a vedea un film bun de unul singur, saptamana aceasta pana pe 28 martie iti propun sa faci lucrurile putin altfel.
Mai multe detalii gasiti AICI.

Cumpara si tu un bilet la filmul de miercuri si alege sa il donezi pe al doilea unui copil fara posibilitati, iar miercuri 6 aprilie Orange va face cunostinta la film. Popcornul si sucul sunt din partea casei, desigur.

Orasele in care se desfasoara aceasta campanie sunt Pitesti, Bucuresti, Constanta, Brasov si Oradea.

Ne vedem la film, nu-i asa?
*
campanie Orange, hai la film (2)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.