Tendintele anului 2016 si piese esentiale in garderoba

Primavara care bate la usa este foarte colorata, insa cel mai important este ca tendintele anului 2016 sunt generoase astfel incat avem diversitate si toate iubitoarele de moda si de frumos isi pot gasi piesele preferate in magazine.

Asa cum spunem de fiecare data, este foarte important sa apelam la creativitate si sa regasim in alegerile pe care le facem, asadar alegem din tendinte doar ceea ce ni se potriveste si adaptam la stilul personal.

In primavara anului 2016 se poarta cu siguranta culorile roz quart si bleu serenity, numite culorile anului de catre compania americană Pantone, insa nu ne oprim la pasteluri si mergem si pe nuante tari precum galben mustar, rosu, albastru tropical sau orhidee ametist.

In ceea ce privesc imprimeurile se poarta si se vor purta in continuare carourile, dungile, dar si imprimeul floral, care din punctul meu de vedere nu se va demoda niciodata! Acest lucru nu poate decat sa ma bucure pentru ca pot pastra in dulap camasile in carouri achizitionate in toamna anului 2015. Nu ezita sa porti inca de acul camasa ta preferata in carouri. O pot asorta la o pereche de blugi pentru ca si anul acesta se pastreaza in preferintele marilor podiumuri denimul, care este omniprezent. De asemenea, mizam in continuare pe combinatia denim-denim, apeland la o pereche de blugi skinny sau boyfriend si nelipsita camasa.

In materie de incaltaminte, se poarta in continuare pantofii stilettos, dar si incaltamintea de tip oxford cu talpa groasa.

Am selectat pentru voi mai jos cateva piese must have, care sper sa va placa!

O zi de primavara minunata!

Tendinte primavara vara 2016 (1)

Tendinte primavara vara 2016 (2)

Tendinte primavara vara 2016 (3)

Boots HERE

Skirt HERE

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.