MUST HAVE: Rochia rosie cu dantela

rochie rosie (2)rochie rosie (3)

Ma laud cu cea de-a doua rochie rosie in doar o saptamana, pentru ca sunt numai cateva zile de cand v-am aratat rochia mea preferata rosie rosie ca focul AICI. Nu cred ca e neaparat din cauza ca ne aflam in asa zisa luna a iubirii, ci cred ca mi se trage mai mult de la anotimpul rece si peisajul asta gri din care e greu sa iesi, mai ales cand totul e asa fad zilele astea. Ce-i drept nu ne mai despart multe zile de anotimpul cald, de vacante, de planurile de vara si inevitabil ne intrebam…Ce facem vara asta?

*

Am ales sa port rochia rosie cu o pereche de pantofi din lac de aceasi culoare si noua mea geanta neagra.

Desi atunci cand am despachetat-o am probat-o instant cu o pereche de pantofi negri cu siret pe picior, in ziua in care am vrut sa o port am ales pantofii astia super draguti. Red&red, I say!

Micuta rochie rosie, cum i se mai spune, este aproape obligatorie in garderoba voastra si este necesar sa alegeti una care sa se potriveasca constitutiei voastre si care sa va scoata din incurcatura atunci cand pare ca dulapul este gol. Daca cea cu pliuri este prea mult, alege pentru tine un model mai clasic, conic si te asigur ca vei intinde mana dupa ea in garderoba mai des decat te-ai gandi acum.

Truc! Ca sa vezi mai usor hainele pe care nu le-ai mai imbracat de ceva vreme, aseaza-le pe toate in dulap cu umerasul indreptat spre fundul dulapului, iar pe masura ce le porti intoarce umerasul invers. Astfel vei putea sa identifici mult mai usor hainele nepurtate de multa vreme.

Mai sunt doar 2 zile si de data asta sarbatorim Dragobetele.

V-ati gandit ce purtati?

O zi frumoasa, dragilor!

rochie rosie (4)rochie rosie (5)rochie rosie (6)rochie rosie (7)rochie rosie (8)

Am purtat:

Rochie rosie AICI

Jacheta AICI

Pantofi AICI

Geanta AICI

rochie rosie (9)rochie rosie (10)rochie rosie (11)rochie rosie (12)rochie rosie (13)rochie rosie (14)rochie rosie (15)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.