Zile de iarna cu gandul la primavara

Vesta asimetrica (2)Vesta asimetrica (3)

Zilele astea cu natura moarta, umezeala in aer, frig si strazi reci si murdare nu sunt asa de frumoase pe cat mi-as dori. As vrea ca diminetile sa inceapa mai des cu soare si desi temperaturile in ultimele zile sunt muuult mai ridicate parca abia la sfarsitul lui februarie zilele devin mai frumoase. Si totusi, daca sunt sincera sincera cred ca anul acesta imi doresc mai mult sa vina primavara pentru ca stiu ca abia atunci vom fi pusi la punct cu toate si ne vom muta, in sfarsit. Pana atunci, inca alegem obiecte sanitare, schitez de o mie si una ori dressingul, mai comandam mobila si in zilele de urmeaza o sa am si vanity table-ul acasa pe care normal, o sa il monteze baby. ?

Ma intreba cineva zilele trecute, legat de casa, daca stiam ca o sa dureze atat timp si efort, mai alegeam sa luam totul de la 0? Da, clar da! Amandoi am spune asta, pentru ca astfel simti comfortul unui camin si ei bine amandoi suntem innebuniti dupa lucruri frumoase, alese cu grija si mai ales impreuna. Si daaa, abia astept sa va arat poze si cum inchid ochii parca vad bucataria mea asezata asa perfect cu un buchet de lalele galbene intr-un colt.

Wish me luck, girls! Mai am nevoie o scurta perioada de timp.

Revenind la ale noastre, pregatim o gramada de postari noi, o colaborare noua cu un brand la inceput de drum, dar cu un potential enorm, ne gandim la vacanta si suntem entuziasmati de gandul ca in curand o sa avem mai mult timp liber (sper) pentru a pune tot ce avem de facut in practica!

In ceea ce priveste outfitul de astazi, v-am lasat ca de fiecare data link mai jos spre produsele pe care le-am purtat, iar vesta are acum un pret mic mic, fiind la reducere. Eu zic ca e perfecta pentru primavara, voi ce spuneti?

Kisses&hugs!

Vesta asimetrica (4)Vesta asimetrica (5)Vesta asimetrica (6)

Vesta AICI

Camasa Zara AICI

Ghete Dasha

Geanta Adona

Palarie AICI

Vesta asimetrica (7)Vesta asimetrica (8)Vesta asimetrica (9)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.