Cele mai frumoase cizme peste genunchi si zile de iarna

palton in 3 culori si cizme peste genunchi (2)palton in 3 culori si cizme peste genunchi (3)palton in 3 culori si cizme peste genunchi (4)palton in 3 culori si cizme peste genunchi (5)

Cu lalele albe imi incep saptamana, inconjurata de parfumuri si selectand cateva poze pentru postarea de azi. Ceasul ticaie intr-una in linistea din camera si asta este tot ce se aude acum la ora asta. Intind mana dupa castile mele Frends si deja parca ziua este si mai buna. Chiar nu inteleg de ce nu le place oamenilor ziua de luni…exceptand, normal, faptul ca si eu mi-as dori ca weekendul sa aiba macar vreo 5 zile. Sau 3. Oricum, nu doar 2, clar!

Dincolo de toate alegatura din ultimele zile, mi-as dori o zi de weekend in care sa nu am nimic de facut, cred ca ar fi perfect. O zi in care sa nu te uiti la ceas, chiar daca este noul tau ceas Wood cu cadran fucsia. Da, vorbesc de ceasul meu din lemn automatic, care arata aproape ca o comoara.

I-am asortat cureaua la geanta maro si partea superioara a noului meu palton si in picioare am ales sa port o pereche de cizme peste genunchi. Cele mai frumoase, as zice eu.

O sa vedeti ca m-am indragotit din nou de rujul rosu si machiajul minimalist. Imi place sa port machiaj putin in zilele astea cu aer uscat cand tenul meu devine putin mai sensibil la temperaturi extreme si atunci aleg un fond de ten cu o acoperire cat mai mica si o dunga neagra de tus la ochi.

Doua pufuri de Black Orchid de la Tom Ford si sunt gata!

Sa aveti o saptamana minunata, plina de zambete!

Kisses&hugs!

palton in 3 culori si cizme peste genunchi (6)palton in 3 culori si cizme peste genunchi (7)palton in 3 culori si cizme peste genunchi (8)palton in 3 culori si cizme peste genunchi (9)palton in 3 culori si cizme peste genunchi (10)palton in 3 culori si cizme peste genunchi (11)

Palton AICI

Bluza Zara 

Fusta Zara 

Geanta Adona

Cizme AICI

Ceas Wood

palton in 3 culori si cizme peste genunchi (12)palton in 3 culori si cizme peste genunchi (13)

DSC_8699 - CopyDSC_8699

Palton AICI

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.