Motivul pentru care iubesc luna ianuarie…

Daca stau bine sa ma gandesc nu prea exista motivul ala pentru ca asta e perioada aia in care m-am cam plictisit de iarna, refuz sa mai port vreuna din gecile groase si ma gandesc…what’s next?!

Si bine ca weekendul este aproape si incercam sa ne facem bagajele sa plecam pe undeva, daca nu intervine iar ceva, la fel cam…de vreo 3 saptamani incoace, pentru ca sincer sunt tareee obosita si am nevoie de ceva peisaje noi. Ce-i drept temperaturile astea se cam interpun si cu planurile mele de a purta perechea asta de cizme peste genunchi cu siret. Inca de cand le-am vazut pe site mi le-am imaginat purtate cu o rochie crem lejera si o palarie mare, dar pana la sedinta foto m-am razgandit de vreo 3 ori.

Am ales o pereche de dresuri negre pentru ca era mult prea frig sa le port pe piciorul gol, fie chiar si pentru poze.

Rochia este Zara si am cumparat-o anul trecut de AICI cu vreo 30 ron, la super reducere. Buna afaracere, nu-i asa?

Kisses&hugs!

cizme peste genunchi cu siret (2)cizme peste genunchi cu siret (3)cizme peste genunchi cu siret (4)cizme peste genunchi cu siret (5)cizme peste genunchi cu siret (6)cizme peste genunchi cu siret (7)

Rochie Zara AICI

Cizme AICI

Palton AICI

cizme peste genunchi cu siret (8)cizme peste genunchi cu siret (9)cizme peste genunchi cu siret (10)cizme peste genunchi cu siret (11)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.