Cum se curata bratarile Pandora

Mai mult, foarte multi cititori ajung pe blogul meu in cautare de informatii despre brandurile Pandora si Soufeel si cand spun multi ar trebui sa va spun ca ambele postari in care am scris despre aceste 2 branduri sunt in top 5 postari accesate pe blog. Asadar, astazi am vrut sa vin cu o noua postare utila pentru voi.

Recunosc ca am tot citit despre bratarile Pandora ca ar avea o stralucire aparte si argintul lor ar fi unul special. Nu zic nu, dar mie mi se pare ca stralucirea aia aparte o vezi mai mult in magazin in lumina neoanelor lor, in rest as spune ca asa ar trebui sa arate o bratara curatata la timp, dintr-un argint de calitate. In luna decembrie am realizat chiar ca bratara mea devenise usor fada si argintul nu mai stralucea deloc, din contra parca se innegrise putin si nu mai era ca la inceput…lucru ce m-a intristat si ma gandeam deja ce sa fac…

Sunt innebunita dupa bratara mea Pandora, o port cu mare drag si asa cum v-am spus acum ceva vreme AICI, cand am scris despre ea, am primit-o intr-un moment foarte important din viata mea de la iubitul meu si nici prin cap nu imi trecea sa renunt la ea sau la vreunul dintre charmuri.

Asadar am inceput sa caut informatii online despre cum se curata bratarile Pandora.

Cum se curata bratarile Pandora

Nu am gasit nimic care sa ma ajute, reprezentanta din Pitesti a fost inchisa de ceva vreme din cine stie ce motive, asa ca am inceput sa caut informatii despre cum se curata argintul. Bineinteles, nu puteam lua in considerare toate sfaturile pe care le-am gasit online, pentru ca unele dintre ele presupuneau fierberea sau degresarea cu cine stie ce solutii, iar charmurile mele sunt pline de pietre si nici prin cap nu imi trecea sa risc in asemenea hal sa ma trezesc cu bratara compromisa.

Stiu ca atunci cand eram mica mami imi fierbea argintul cu bicarbonat de sodiu si chiar functiona de minune, dar in cazul pietrelor nu stiu ce efect ar fi avut, plus ca mi-ar fi fost frica sa nu se dezlipeasca. Desi aceasta metoda pica din start si aveam nevoie de una mai putin…dura pentru Pandora mea, cat si pentru bratara Soufeel pentru ca si ea a fost curatata. Am incercat sa o sterg cu carpita fina pe care o aveam, dar nu am avut rezultate prea bune.

Asa ca mi-am amintit ca tot acum ceva vreme imi curatam argintul cu pasta de dinti. Am lasat putin bijuteriile in apa calduta, apoi am luat pasta de dinti cu efect de albire pe care o folosesc, o periuta noua si am inceput sa le perii usor, lasand la final pasta de dinti sa actioneze inca 5 minute. Apoi le-am clatit cu apa rece si am sters fiecare charm si bratara in parte cu o carpa moale insistand pe partile mai innegrite si intr-adevar bratara mea s-a albit asa cum era la inceput, iar acum arata asa de frumos…

De asemenea, am curatat prin acelasi procedeu bratara din piele roz, evident decat acolo unde era argint.

Recomand ca bratara sa fie tinuta in cutia inchisa atunci cand nu o purtati la mana pentru ca expunerea ei la o surse de lumina artificiala o innegreste in timp. De asemenea, este important sa nu aplicati parfum peste mana unde o purtati.

Stiu de la vanzatoarea din Paris de unde am luat bratara din piele roz ca reprezentante ar trebui sa detina niste aparate de curatare cu ultrasunete, eu am intrebat la 2 dintre ele, parca Sibiu si Constanta si mi s-a spus ca nu detin.

Voi cum va curatatati bratarile Pandora si Soufeel?

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.