Cateva ganduri la sfarsit de an

Savurez un ceai cald din noul meu halat pufos cu reni desfacand ultimele cadouri de Craciun ajunse cumva intarziat, au fost ratacite prin Alpi, cazute din sania Mosului deasupra muntilor.

Anul asta mi s-au indeplinit toate dorintele, si azi ultima dintre ele. A nins! Totul intra in normal, e chiar asa cum ar trebui sa fie, pentru ca da, asta e iarna pe care mi-o aminteam.

Nu are rost sa va plictisesc cu rezolutii sau planuri, desi ma tenteaza asta putin. Nu o sa va spun ca a fost minunat, desi a fost un an atat de plin incat parca am impresia ca nu s-au petrecut toate doar intr-un singur an, dar cred ca sunt un om norocos si simt ca ar trebui sa le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si o sa fac asta live, are mai mult farmec, iar voua pentru ca sunteti aici si ma cititi si facem impreuna treaba sa mearga trebuie sa va spun doar atat:

aaaaaaaUntitled

Si? Cum a fost Craciunul vostru? Al nostru a fost cu modelat plastilina, cu multe cadouri, jucarii, prajituri, rasete, familie, pisica dormind toata ziua, filme pana dimineata, trezit de un botic umed.

Am citit un articol chiar in ajunul Craciunului care spunea ca ne straduim prea mult sa captam amintiri, sa facem poze, sa shareuim incat parca uitam sa simtim si sa ne bucuram de prezent. Nu vreau sa cred ca este adevarat, dar e bine din cand in cand sa mai uiti de asta.

 Va urez un an frumos, cald, plin de amintiri frumoase, de oameni dragi voua.

Sa nu aveti parte de dezamagiri, de nimic ce v-ar intrista.

La multi ani, dragi prieteni!

ce sa porti la sfarsit de an (2)ce sa porti la sfarsit de an (3)

Am purtat:

Rochie Zara de AICI 

Cizme de AICI (old)

Ceas Michael Kors

ce sa porti la sfarsit de an (5)ce sa porti la sfarsit de an (6)ce sa porti la sfarsit de an (7)ce sa porti la sfarsit de an (4)ce sa porti la sfarsit de an (9)ce sa porti la sfarsit de an (8)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.