Cum purtam vestele de blana iarna?

cum sa porti vesta de blana (2)

Vestele de blana sunt unele dintre obiectele mele vestimentare preferate, iar iarna, cand temperaturile imi permit prefer sa aleg o vesta si o camasa alba simpla sau chiar un pulovar ceva mai gros in loc de un palton si astfel sunt protejata si de frig, dar pot sa ma misc si mult mai lejer. In acest fel, ei bine am o tinuta super chic, dar in care ma simt si foarte bine.

In cazul in care vesta mea este oversized, cateodata imi place sa o port peste o geaca de piele pentru efectul de layering care imi place atat de mult.

Vesta de blana ChicDiva in culoarea asta frumoasa de burgundy este de departe o frumusete si se potriveste perfect stilului meu. Desi am mers pe o varianta simpla alb-negru, am adaugat o pereche de cercei deosebiti cu pietre mari si botinele cu toc si frajuri.

O vad la fel de bine purtata in noaptea dintre ani cu o rochie cat mai simpla, intr-o forma clasica, usor asimetrica si un colier statement, poate o pereche de stilettos?!

Asa cum va spuneam si la inceputul iernii, vestele de blana se pastreaza in continuare in tendinte si au tot mai multe fane, fie ca vorbim despre haine din blana naturala sau artificiala. Poate doar pentru ca exista atat de multe variante de le purta, iar eu abia astept sa imi port noua blanita alba cu o fusta maxi si o palarie, in vacanta care este atat de aproape. Can’t wait!

Kisses!

A

cum sa porti vesta de blana (3)cum sa porti vesta de blana (4)cum sa porti vesta de blana (5)cum sa porti vesta de blana (6)

Vesta CHIC DIVA AICI si AICI (similar)

Camasa Zara

Botine Garkony Studio AICI

Cercei AICI (similar)

cum sa porti vesta de blana (7)cum sa porti vesta de blana (8)cum sa porti vesta de blana (9)cum sa porti vesta de blana (10)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.