Red velvet touch

Doza zilnica de fericire se ia seara. Mai ales seara. Cum sa nu te bucuri de luminite, de filmele de Craciun, de gandul ca vin sarbatorile si momentele cele mai frumoase din tot anul. Dar cand spun ca doza de fericire se ia seara ma refer la repriza de ras inainte de somn, la caldura din camera cand se lasa seara, la lumanarile parfumate, la felinarele pe care le-as insira prin toata casa.

In seara asta de sub patura gri si laptopul meu ma gasesc aici scriind pe blog, pentru ca asta imi place cel mai mult sa fac. Asadar am mers pe o tinuta alb negru, tocmai pentru a scoate cat mai mult in evidenta geanta mea de catifea Rebecca Minkoff. V-am spus eu ca o sa iubesc si desi ma gandeam ca o sa o port mai mult in perioada sarbatorilor nu am mai avut rabdare si am zis sa ma bucur cat mai mult de ea. As fi vazut-o parca mai mult intr-un decor de omat imacular, insa si cand soarele e sus pe cer…sa vedem partea plina a paharului.

Ma intreb cum stati cu pregatirile, eu ma tot intreb ce sa port in ziua de Craciun si ce sa aleg pentru seara de ajun.

De fapt, nici nu stiu de ce tot stau pe ganduri pentru ca tinuta mea pentru aceea seara va fi formata din noua pijama roz si papucei albi de casa. Il asteptam pe Mos Craciun doar!

Va pup!

grafisme alb si negru (2)grafisme alb si negru (3)grafisme alb si negru (4)grafisme alb si negru (5)grafisme alb si negru (6)grafisme alb si negru (7)

Cardigan AICI

Bluza Zara AICI

Fusta Zara AICI

Cizme peste genunchi AICI

Geanta Rebecca Minkoff AICI

Ochelari AICI

grafisme alb si negru (8)grafisme alb si negru (9)grafisme alb si negru (10)grafisme alb si negru (11)grafisme alb si negru (12)grafisme alb si negru (13)grafisme alb si negru (14)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.