Iarna in nuante de bej si roz prafuit

Magia sarbatorilor deja s-a asternut peste oras si inca astept primii fulgi de nea din iarna asta ca sa ma pot bucura pe deplin. Bradul e gata, am decorat si casa, lista de cumparaturi si planurile pentru zilele ce urmeaza. Seara de seara bradul lumineaza casa si felinarele mele dragi palpaie in intuneric, parca oferindu-mi bucurie la portie, pentru ca asa de dragi imi sunt cum nu as putea sa va spun…

Parca ma bantuie deja si gandul la cozonacii buni facuti de mami savurati seara cu un pahar de lapte mare langa bradul impodobit. Da, chiar asa, cum faceam in copilarie. Pentru ca in fond…ramanem mereu copii, copiii parintilor nostri care sunt acolo sa ne ofere clipele de liniste si de fericire. Care se asigura ca mereu vom fi fericiti si mereu vor exista cadouri sub brad pentru noi, dar si zilele frumoase cand ne strangem toti casa. Pentru ca de Craciun…toate drumurile duc acasa si orice cadouri ai primi, orice vacanta ai avea, gandul adevarat se duce la familie. Iar pentru mine ei sunt totul.

magie

tinuta casual (2)

Iar referitor la magie, azi vin cu o noua propunere, o tinuta casual, blugi rupti, o bluza in dungi si un cardigan maxi in nuanta de roz prafuit. Am ales culori deschise pentru toata tinuta mea pentru ca imi place cum ies in evidenta blugii, iar restul elementelor tinutei fac parte din aceeasi cromatica.

Geanta, desi pare mica e foarte foarte incapatoare, in plus din cauza formei si nuantei…adorabila. Genul de geanta pe care o iei cu tine si intra cam tot ce ai nevoie pentru o zi nu foarte lunga. In plus are un maner lung, practic. V-am lasat link spre ea mai jos.

Va urez un sfarsit de saptamana minunat!

tinuta casual (4)

geanta jadu

Cardigan ATLANTICA AICI

Bluza Zara

Blugi AICI

Pantofi Jessica Buurman

Palton AICI

Geanta AICI

tinuta casual (5)tinuta casual (6)tinuta casual (7)tinuta casual (8)

palton camel (1)palton camel (2)palton camel (3)palton camel (4)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.