Pink winter & strawberry milkshake

Un dublu milkshake de capsuni cu extra spuma, va rog!

Sau cel putin la fel de dulce trebuie sa fie pe cat este tinuta mea de astazi. Atat roz nu am mai purtat de mult si am observat asta abia cand alegeam pozele pentru postarea din seara aceasta. Si nu ma intelegeti gresit, nu prezint niciun fel de aversiune pentru aceasta culoare, mi-e tare draga, mai ales daca se prezinta in nuante light, delicioase.

Asa ca am purtat jacheta roz cu noua mea bluza cu trandafiri mari si pantofii cu talpa groasa (gasiti o pereche marimea 38, noi in SHOP). Pentru ca oricat de cald ar parea afara cu soarele care se prezinta trufas in fiecare dimineata, e frig. Frig si ne lipseste o iarna ca in povesti cand inaintea sarbatorilor aveam zapada, mergeam la colindat, pregateam casa cu ornamente aurii si rosii si ne bucuram de bradul care vestea Craciunul.

Sa speram totusi ca pana pe 25 vom avea si ceva vesti bune privind vremea de afara si chiar ne vom bucura de o vacanta asa cum toti ne dorim. Pana atunci, ei bine, mai devreme am impodobit si bradutul si au inceput sa apara si primele cadouri. Cu extra spuma ?

E dragut parca sa ne bucuram de el mai mult timp, asa ca anul asta am schimbat traditia, iar in seara de 24 vom impodobi un alt bradut.

Va pup si va urez o zi minunata!
geaca roz, bluza cu trandafiri (2)geaca roz, bluza cu trandafiri (3)geaca roz, bluza cu trandafiri (4)geaca roz, bluza cu trandafiri (5)geaca roz, bluza cu trandafiri (6)geaca roz, bluza cu trandafiri (7)

Am purtat:

Jacheta AICI

Bluza AICI

Pantofi AICI

Blugi Zara

geaca roz, bluza cu trandafiri (7.1)geaca roz, bluza cu trandafiri (8)geaca roz, bluza cu trandafiri (9)geaca roz, bluza cu trandafiri (10)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.