Hello, december, hello winter…

cel mai frumos palton (2)cel mai frumos palton (3)cel mai frumos palton (4)cel mai frumos palton (5)

Mi-a fost dor! Mi-a fost super dor de perioada asta, de vitrine putin spus frumos impodobite, de luminite, de casutele din centru frumos luminate… Anul acesta parca magazinele s-au intrecut in decoratiuni, totul arata de vis, magic. Ma topesc mereu asemeni unui copil cand vad magazinele pline de cadouri, pregatirile pentru zilele petrecute in familie, decoratiunile, bradul, casa care prinde alt aer, alta atmosfera. In plus, acum va pot scrie de undeva de langa bradul frumos impodobit, pentru ca ma gandesc foarte serios ca peste 2 zile sa ne strangem toti sa il pregatim si pe el si sa nu mai asteptam ca in alti ani pana pe 24.

In plus, de cand avem un prichindel in familie e totul mai frumos, mai special, e parca…ar fi fost aici dintotdeauna!

Weekendul asta s-a imbracat si tot orasul de sarbatoare, dar fara zapada parca e putin diferit de ce ar trebui sa fie. Am iesit normal, sa ne plimbam printre casutele din centru cu brad pus la streasina, sa mancam pop corn cu caramel si sa tremuram sub arcada de luminite tinandu-ne strans de mana, ca intotdeauna.

Eu am purtat paltonul meu burgundy, cu o pereche de cizme peste genunchi si o rochie cu maneca scurta de la Zara. Cred ca a trecut ceva vreme de cand nu m-a mai cucerit atat de tare un palton cum a facut-o acesta, asadar eu va marturisesc ca este preferatul meu si iarna asta o sa fie purtat in cele mai dragute locuri in care o sa mergem.

Pot sa il port cu fuste si rochii pentru ca are o lungime potrivita, dar si cu pantaloni si ghete joase. O sa ii adaug si un fular intr-o nuanta contrastanta, cred, pentru a il scoate si mai mult in evidenta. Astazi am facut-o cu rujul inchis. V-am lasat link direct spre site mai jos.

O saptamana frumoasa, dragelor.

cel mai frumos palton (6)cel mai frumos palton (7)cel mai frumos palton (8)cel mai frumos palton (9)

Palton  AICI

Rochie Zara

Ceas Michael Kors AICI

Bratara Soufeel AICI

cel mai frumos palton (10)cel mai frumos palton (11)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.