Puloverele oversized si blugii rupti

In fond, ei bine am pornit tinuta de la pulovarul oversized de pe Atlantica.ro, pe care imi doream sa il port din nou, doar e un fel de must-have la mine in dulap.

Puloverele oversized, in cazul meu alese cu 2 numere mai mari special pentru a crea aspectul de “loose” sunt cele mai comode lucruri, dar si cele mai tentante. Imi dau seama de asta iarna, cand afara temperaturile sunt aproape infricosatoare, iar eu ma indrept tot mai des spre raftul unde am cateva pulovere largi, comode, pe sub care port adesea un top alb care se vede pe umarul lasat liber.

Si daca tot va spuneam mai sus de magazinul de pe care l-am comandat, trebuie sa va spun ca acesta functioneaza ca un outlet si gasiti o gramada de produse din colectiile anterioare ale magazinelor din mall la preturi foarte bine. Ceea ce inseamna ca daca anul trecut ai vazut la Zara un palton pe care nu te-ai indurat sa platesti pretul intreg, este foarte posibil acum sa il gasesti pe site. Toate produsele sunt noi cu eticheta, iar transportul este gratuit prin curier pentru comenzi mai mari de 200 ron.

Suna bine, zic eu, nu?

tinuta casual, palton roz, pulovar oversized (2)tinuta casual, palton roz, pulovar oversized (3)tinuta casual, palton roz, pulovar oversized (4)

tinuta casual, palton roz, pulovar oversized (5)tinuta casual, palton roz, pulovar oversized (6)

Palton AICI

Pulovar Atlantica AICI

Jeans AICI

Bocanci Dasha

Geanta Dasha

tinuta casual, palton roz, pulovar oversized (7)tinuta casual, palton roz, pulovar oversized (8)tinuta casual, palton roz, pulovar oversized (9)tinuta casual, palton roz, pulovar oversized (10)tinuta casual, palton roz, pulovar oversized (11)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.