Before the weekend

 

Hello dragilor,

Tocmai am ajuns acasa, asa ca dupa o baie lunga, foarte fierbinte m-am bagat sub patura pufoasa de pe canapea si nu as vrea sa mai plec de aici pentru nimic in lume. Ma intreb cum este la voi, cum sunt diminetile, cum e vremea. Aici dintr-o data s-a racit foarte tare, asa ca nu este zi sa nu consult aplicatia Weather de pe telefon; as vrea doar doar sa se opreasca ploaie, poate sa ne mai bucuram putin de soare, doar urmeaza un weekend prelungit, cu multe planuri siiii…Who’s the birthday girl?

Meee!

Asa ca astazi este o zi incarcata, am multe lucruri de rezolvat si chiar nu imi doresc sa vina seara pana nu le bifez pe toate de pe lista.

Nu v-am uitat nici pe voi, chiar daca tinuta asta nu o sa va inspire prea tare, tinand cont de vremea asta, poate la primavara cine stie. Am multe lucruri dragute pe care sa le impartasim pe  saptamana viitoare, lucram la un proiect special, din rubricuta How to si abia astept sa va vorbesc despre el.

Am scris deja si un wishlist care o sa va placa foarte tare, am muncit cateva ore bune la el si sigur o sa va placa ce o sa gasiti acolo. Iar peste toate astea, va fac cunostinta cu cel mai dragut palton din garderoba mea.

Pana atunci va pup si va urez un weekend minunat!

Kisses

fusta mini (3)fusta mini (4)

 

Sacou AICI

Camasa Zara

Botine Garkony

Geanta Michael Kors

fusta mini (5)fusta mini (6)

fusta mini (1)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.