Black dress & rainy boots

rochie asimetrica, cojocel si palton camel (2)

rochie asimetrica, cojocel si palton camel (3)rochie asimetrica, cojocel si palton camel (4)

Hello,

Astazi incep saptamana marti, alaturi de voi.  Luna asta noiembrie este atat de imprevizibila…Mi se pare cumva luna pe care intotdeauna abia am asteptat-o sa treaca, poate pentru ca imediat vine ziua mea de nastere sau poate pentru ca ba e frig, ba e cald, aproape ca nu mai stii cu ce sa te imbraci si uite asa ne pandeste o raceala dupa colt!

Una peste alta este perioada potrivita pentru a purta cat mai multe piese vestimentare pe care in restul anului le neglijezi in dulap. O vesta – cojocel, un palton camel sau cizmele de ploaie.

Imi doream foarte tare o pereche, dar nu orice fel, ci unele Hunter, aveam o relatie de love-hate cu ele, va zic. Eram mereu pe pinterest pentru a imi intari convingerea ca merita sa le achizitionez, ba chiar imi zburau ochii dupa 2 perechi, una rosie si una neagra. Am trisat putin si pana la urma mi-am luat “un fel de rainy boots” Kate Spade si spun asta pentru ca nu sunt din cauciuc asa cum ar trebui, ci din 2 tipuri de materiale mult mai stilizate. Asa ca mi-am facut aceasta pofta si abia a treia zi dupa ce le-am primit m-am hotarat sa le scot din casa. Ei, acum imi plac super mult si abia astept sa le port data viitoare, sunt tare simpatice.

Va pup si va urez o zi minunata!

A

rochie asimetrica, cojocel si palton camel (5)rochie asimetrica, cojocel si palton camel (6)rochie asimetrica, cojocel si palton camel (7)rochie asimetrica, cojocel si palton camel (8)rochie asimetrica, cojocel si palton camel (9)rochie asimetrica, cojocel si palton camel (10)

Vesta Bershka

Rochie Bershka AICI

Palton AICI

Cizme Kate Spade AICI

Ceas Michael Kors

rochie asimetrica, cojocel si palton camel (1)rochie asimetrica, cojocel si palton camel (11)rochie asimetrica, cojocel si palton camel (12)rochie asimetrica, cojocel si palton camel (13)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.