O esarfa roz pentru zile si paltoane gri

palton gri si rochie neagra, esarfa roz (2)palton gri si rochie neagra, esarfa roz (3)palton gri si rochie neagra, esarfa roz (4)

Mi-am dorit intotdeauna sa vizitez Parisul toamna, daca se poate intr-un noiembrie cald, cu multe frunze cazute pe jos, de mana cu jumatatea mea, purtand un palton gri lung si o esarfa maxi, fredonand de zor in gand melodia preferata din filmul Sweet November, Only time… Stiti voi, tablouri dintr-acelea perfecte, idilice, care ne dau tarcoale mereu.

Nu e de mirare ca atunci cand am vazut paltonul asta gros mi-am dorit sa fie al meu si da, poate sa il plimb prin locuri noi, intr-o vacanta frumoasa…Deocamdata nu este inca cazul de o destinatie noua, dar pot din cand in cand sa mai visez, asa ca astazi am ales o tinuta pe care o vad acolo.

Am purtat din nou cizmele lungi peste genunchi, o rochie basic si accesorii aurii.

De ce sa ai o astfel de rochie in garderoba ta? Pentru ca intotdeauna am fost de parere ca daca ai cateva astfel de piese in dulap vei avea cu ce sa te imbraci chiar si atunci cand ai tendinta de a pierde cateva minute bune in fata dressingului. Un maiou alb, o pereche de pantaloni negri, o rochie tricotata neagra, un palton rosu, o pereche de conversi…si tot asa…Elemente basic care nu se vor demoda si pe care le vei indragi si peste cativa ani. Rochia mea este Bersha si am cumparat-o saptamana trecuta dintr-un outlet descoperit recent. Si ca sa duc treaba pana la capat mi-am cumparat 2 rochii negre, perfecte pentru anotimpul acesta. Una o port astazi si o sa o vedeti probabil curand pe blog.

Kisses

palton gri si rochie neagra, esarfa roz (5)palton gri si rochie neagra, esarfa roz (6)palton gri si rochie neagra, esarfa roz (7)

Rochie AICI

Esarfa AICI

Palton AICI

Cizme AICI

Geanta Michael Kors AICI (Hamilton)

Ochelari RayBan AICI

palton gri si rochie neagra, esarfa roz (8)palton gri si rochie neagra, esarfa roz (9)palton gri si rochie neagra, esarfa roz (10)palton gri si rochie neagra, esarfa roz (11)palton gri si rochie neagra, esarfa roz (1)palton gri si rochie neagra, esarfa roz (12)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.