Parka, un must have al sezonului toamna-iarna

Parka cu blana verde military (3)

Fiecare zi aduce noi provocari si fiecare etapa a vietii noastre lucruri care mai devreme sau mai tarziu or sa ne schimbe pe noi, ca oameni, mai inainte de a ne da seama intr-un fel sau altul.

As vrea sa imi permit sa imi dau mai mult timp sa inteleg in nebunia asta calma. De ce? De ce oamenii pleaca si de ce oamenii vin. De ce unele lucruri vin asa de natural, cand unele parca se lovesc de pietre si stanci inainte de a se aseza…

Asa cum spuneam mereu, toate sunt in zadar daca la sfarsitul zilei cand inchizi usa…nu simti linistea…

***

*

*

Azi va arat o noua tinuta in timp ce pe fundal ruleaza a mia oara Forever Young, Beyonce, asa cum m-am obisnuit de fiecare data cand sunt putin trista sau prinsa intre doua stari. Sa ma bucur pentru fericirea cuiva drag sau sa fiu trista pentru un alt suflet la fel de drag. Azi doar…e despre viitor. Atat. Si despre speranta ca intr-o zi va fi exact asa, cum vezi tu viitorul.

Am purtat parka verde cu blanita cu o tinuta all white casual, chiar sport, un pulovar lejer de care sunt absolut indragostita si pantofii sport tip gheata. Cand i-am cumparat nu m-am gandit ca o sa ii port asa de des, acum ma surprind mai mereu cautand in cutia lor neagra.

Parka este un musthave al sezonului rece, chiar intr-o varianta reinterpretata, ceva mai scurta cum este a mea. Gluga oversized si gulerul de blana fac minuni si variantele de a le purta sunt infinite. O sa va arat inca una pana la sfarsitul saptamanii, promit!

Pana atunci va las cu promisiunea de a ma ocupa de toate articolele pe care mi-am propus sa le fac pana la sfarsitul lunii.

Daca va doriti sa cititi despre ceva anume pe blog, acum este ocazia sa mi-o spuneti. Astept comentariile voastre.

Va pup!

Parka cu blana verde military (4)

Parka cu blana verde military (5)

Parka AICI

Bluza H&M

Pantaloni Zara

Ochelari RayBan

Pantofi sport Deichmann

Parka cu blana verde military (6)Parka cu blana verde military (7)Parka cu blana verde military (8)Parka cu blana verde military (9)Parka cu blana verde military (1)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.