Casual day

Buna dragelor,

Cum ati petrecut in weekend? Noi am avut 3 zile pline, in care mai mult am umblat dupa diferite lucruri de rezolvat, dar am innebunit si cautand mobila, parchet, faianta mozaic, gresie cu aspect de lemn, si patul alb tapitat. Mai mult, pot sa spun ca a fost genul ala de weekend dupa care mai ai nevoie de 3 zile sa iti revii. Nu pot sa va spun cat de placut si totusi obositor este sa alergi dupa atatea lucruri, insa singurul lucru care ma motiveaza este atunci cand inchid ochii si imi imaginez casa asa cum am vrut sa iasa de la inceput.

Pernele de in, patura alba tricotata, un brad mare plin de luminite si bucataria perfecta. Vise…

Totusi, sa revenim la tinuta de astazi, zic…Toamna este aici si chiar si in cele mei calduroase zile deja nu prea ma mai avant sa ies din casa fara o jacheta de piele, iar pantofii slip-on sunt tot mai cautati in dulap.

Intr-una din zilele trecute am ales o tinuta sport, calduroasa si foarte comoda. Bluza cu aripi este o achizitie pe care am facut-o chiar la inceputul lui septembrie si deja am purtat-o de cateva ori. Este foooarte calduroasa si o alegere ceva mai diferita fata de bluzele casual obisnuite.

Am completat tinuta cu rucsacul meu preferat de la MeliMelo, un ceas auriu si ochelarii colorati.

Va pup si va urez un inceput de saptamana minunat!

casual (2)casual (3)casual (4)casual (5)

Bluza Exclusives AICI

Pantofi AICI

Rucsac Meli Melo

Ochelari RayBan AICI

Ceas Michael Kors AICI

Jacheta AICI

casual (6)casual (7)casual (8)casual (9)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.