Prom time | Blue maxi dress

rochie pentru bal (2)
rochie pentru bal (3)

Desi aveam impresia ca vremea o sa ramana trista in continuare saptamana asta si nu o sa am timp sa pozam pentru cea de-a doua tinuta de bal, asa cum promisesem, iata ca astazi soarele si-a aratat fata pentru cateva ore, chiar la amiaza…cred ca sunt norocoasa cu adevarat!

Am ales o rochie albastra, maxi, cu putina dantela in jurul decolteului si al spatelui. Punctul forte este probabil spatele in V, care imi place la nebunie pentru ca ii da un aer sexy, senzual. As fi vazut-o cu o crapatura pe picior, dar se rezolva usor la croitoreasa, nu credeti?

Anyway, faptul ca vremea asta te tine in casa e totusi un lucru bun. Am reusit sa imi sortez incaltarile de vara si sa le inlocuiesc cu cele de toamna/iarna printre picaturi. De acum am acces usor la cizmele mele peste genunchi, haha, oricum abia asteptam sa le pot purta!

Iar 2…pinterestul este un mod bun de a iti petrece timpul, mai ales cand ajungi intr-un magazin intreg doar cu faianta/gresie si tu nu mai ai nici cea mai mica idee ce iti doresti de fapt…

Am strans multe poze de inspiratie si cred ca pun de un articol. De mult va amenint cu el, in plus am gasit cateva piese de decor superbe pe care vreau sa vi le arat.

Kisses!!

rochie pentru bal (4)rochie pentru bal (5)rochie pentru bal (6)rochie pentru bal (7)rochie pentru bal (8)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.