NEW Trend Alert: Backpack!

backpack love, se poarta ghiozdanele (2)backpack love, se poarta ghiozdanele (3)backpack love, se poarta ghiozdanele (4)

Ghiozdan Michael Kors AICI

Eram in clasa I, ma pregateam voioasa de scoala si imi amintesc ca nu voiam sub nicio forma sa port ghiozdan! Eram deja mare, credeam eu, de atunci, asa ca cea mai buna varianta era o geanta mare pe care in mintea mea as fi purtat-o elegant pe mana in fiecare zi la scoala sub privirile invidioase ale colegelor, pentru ca marea majoritate aveau aceasi problema, si patintii alegeau detasat pentru ele ghiozdanele colorate…

Nu va mai spun ca aceasi reactie o aveam si cand eram bolanava si trebuia sa beau ceai. As fi baut cu muuult mai multa placere o cafea aromata ca a mamei, care imbata bucataria in mirosuri divine in fiecare dimineata, dar bineintele ca nu era dupa mine…. Nici acum nu sunt o consumatoare inraita de cafea, dar atunci mi-as fi dorit sa am posibilitatea asta.

Revenind la ghiozdan, la gradinita ma mai pacalisera intr-un fel sau altul cu un cosulet cu o bretea lunga care semana lejer cu o geanta. Era rosu, asemanator capsunelor in plin sezon, iar breteaua o avea lunga si o atarnam cochet de un umar dimineata. ?

Nu intelegeam rolul ghiozdanelor, mi se pareau masculine si total nepotrivite pentru o domnisoara in devenire ca mine care se credea deja foarte cool si isi dorea o geanta! Atat! Undeva in clasa a treia imi amintesc ca am ajuns la un compromis si mama mi-a cumparat un ghiozdan bleo care cumva isi invartea bretelele si se facea si geanta! In sfarsit…Nu am avut insa si norocul de a il purta asa pentru ca era foarte greu sub presiunea manualelor.

backpack love, se poarta ghiozdanele (5)

Si iata-ma aici, undeva in luna septembrie a acestui an, adorand ghiozdanele pentru forma frumoasa dar si pentru functionalitatea lor.

Eram in drum spre Disneyland saptamana trecuta cand prietena mea imi trimite pe facebook o poza cu rucsacul de mai sus semnat Michael Kors. A durat cam 2 minute sa ma decid ca il vreau, nu mai mult…poate si pentru ca purtam un alt rucsac, roz prafuit, in care mi-au intrat toate lucrurile de care aveam nevoie sau poate pentru ca era irezistibil? O sa va povestesc despre asta saptamana aceasta, dar zau ca pe taramul fermecat de la Disney nu aveti ce cauta fara un ghiozdanel pregatit minutios cu o seara inainte…

Noile trenduri aduc in atentia noastra ghiozdane de diferite forme, marimi si imprimeuri purtate atat la tinute sport, cat si la cele elegante.

Ghiozdanele cool sunt accesorii deosebite sezonul acesta pentru fashionistele care tind din ce in ce mai mult sa renunte la gentile clasice. Asadar, desi se spune ca moda cere sacrificii, se pare ca toamna aceasta vestile sunt din ce in ce mai bune si comoditatea trece pe primul plan. Lasam tocurile inalte acasa, mergem pe tinute relaxate si inspirate!

Voi ce spuneti? Va tenteaza sa aveti un ghiozdan cool toamna asta?

backpack love, se poarta ghiozdanele (6)

AICI

backpack love, se poarta ghiozdanele (7)backpack love, se poarta ghiozdanele (8)backpack love, se poarta ghiozdanele (9)backpack love, se poarta ghiozdanele (10)

backpack

AICI

ghiozdan

AICI

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.