Rochie verde asimetrica si sandale albe gladiator

**

Imi amintesc si acum primele cadre pe care le-am tras aici, pe strada asta. Era primavara devreme, la inceput de martie si purtam o rochie roz pal din voal si cizme maro din piele. Cautam un loc perfect pentru rochia mea suava, dar natura era cumva inca departe de a reveni la viata ceea ce iar si iar imi incurca planurile. Am oprit masina brusc, chiar acolo, pe marginea drumului, spontan si am spus ca locul asta e perfect, chiar daca covorul de pe jos era format doar din frunze ruginii si trepte ude de zapada topita, cazuta cu vreo saptamana in urma. Nu sunt sigura ca inca vi le amintiti, dar cam asa decurg mereu sedintele foto, in cautare de locuri noi, si cadre perfecte, pentru ca voi ma motivati zilnic sa fac asta.

***

Rochia pe care am purtat-o este una asimetrica, de vara, dar nu o sa renunt la astfel de piese vestimentare prea curand, spun eu si aplicatia Weather din telefon. Am purtat-o cu sandale gladiator, cu tenisi inalti si chiar cu botinele negre de toamna. Am eu o slabiciune…imi vine sa port cizme tot timpul anului, indiferent de anotimp, dar zau ca nu ma pot abtine.

Si cum va spuneam la mijlocul lui august dupa o plimbare lunga prin magazinele din Sibiu, verdele deja face furori toamna asta  acesta printre noile colectii. Nu am ezitat prea mult si una dintre achizitii o vedeti in pozele de astazi.

Pe seara va astept din nou aici cu un articol despre Smart Shopping, promit ca o sa va placa, lucram la el si la poze inca de la ultima vacanta!

Kisses!

rochie verde asimetrica, sandale gladiator albe (2)rochie verde asimetrica, sandale gladiator albe (3)rochie verde asimetrica, sandale gladiator albe (4)rochie verde asimetrica, sandale gladiator albe (5)rochie verde asimetrica, sandale gladiator albe (6)

rochie verde asimetrica, sandale gladiator albe (1)

Rochie AICI

Sandale Diva Charms

Ceas AICI

rochie verde asimetrica, sandale gladiator albe (7)rochie verde asimetrica, sandale gladiator albe (8)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.