Despre bratarile #Soufeel

soufeel charms (3)

Hello, dragelor.

Astazi va scriu iar despre Soufeel, brandul de bratari si charmuri care m-a cucerit de mai bine de un an si ceva. Spun, din nou pentru ca mai am 2 articole pe acesta tema, pe care le puteti gasi AICI . Am incercat de fiecare data sa acopar toate intrebarile pe care le primesc de la voi si tot simt ca mai gasim ceva de lamurit. Citesc mereu intrebari: “Se potriesc pe Pandora sau nu?”, “Sunt chinezesti?”, “Sunt bine facute?”. Nu stiu de unde atatea incertitudini, cand este atat de simplu. Pandativele si bratarile Soufeel nu sunt fakeuri Pandora, reprezinta acelasi concept, sub un alt nume. Sunt firme diferite construite in jurul aceluiasi concept, asa este, cum nici Pandora nu a pus bazele acestei idei.

Soufeel sunt extrem de bine facute sau poate am avut noroc atunci cand am comandat. Poate am fost putin atenta, inainte de a plasa comanda sau poate am fost bine informata si am stiut ce am vrut, dar charmurile mele de la Soufeel sunt superbe.

E adevarat, nici acestea nu au preturi mici, pentru o bucatica de  argint, cum am mai citit, pot costa mult. Dar sunt foarte frumos lucrate, cu multa precizie si chiar merita fiecare banut.

Pot spune ca am vazut pe instagram si charmuri care nu mi-au placut, care nici nu ma reprezentau, dar parca nu erau nici asa frumos facute. probabil avand foarte multe detalii erau usor “aglomerate”.

Bratara mea o gasiti AICI, iar daca vreti sa plasati o comanda pe site acum, am pentru voi un cod de reducere de 5% BLOG5. Foarte interesant este ca la ambele articole pe care le-am scris pe aceasta tema s-au adunat comentarii din care poate puteti culege informatii, daca intentionati sa plasati o comanda pe site. Va recomand sa le cititi, acolo am scris despre oficiile la care sosesc coletele, despre taxe vamale, exceptii sau perioada de livrare a comenzilor. Astapt ca intotdeauna cu drag intrebarile voastre, dar inainte nu uitati sa consultati articolele scrise deja.

Kisses

soufeel charms (4)soufeel charms (5)soufeel charms (6)soufeel charms (7)soufeel charms (8)soufeel charms (9)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.