Pantofii cu platforma si detalii boho

Bohochic (2)Bohochic (3)

Vara este cu adevarat aici pentru inca cateva saptamani, sper eu, si asta ma face foarte fericita pentru ca in sfarsit voi avea timp sa port toate hainele pe care le-am comandat la reducere la sfarsitul lunii august, intrucat acestea chiar sunt prea tentante cateodata…

De exemplu, astazi a fost o zi calduroasa perfecta pentru o plimbare scurta si am ales sa port o bluza alba din voal si pantalonii mei scurti preferati cu imprimeu. Pantofii cu platforma sunt extrem de comozi si culoarea lor se apropie de cea a pantofilor mei de nunta. Pe langa faptul ca sunt foarte frumosi, avantajul lor este ca va adauga si cativa centimetrii in plus avand platforma destul de inalta. O alta tinuta cu ei vedeti AICI.

Bluza am avut-o cu mine si la mare si o consider perfecta pentru serile calduroase de august, impreuna cu o coronita alba cu flori, o fusta maxi si sandale joase.

Am purtat si noua bratara Soufeel, la care am adaugat cateva dintre pandativele mele preferate pe care o sa vi le arat maine intr-o postare separata. Nu am adunat amintiri pe ea, deoarece am o singura bratara pe care am asezat charmuri care au o semnificatie aprte pentru mine. Despre ea o sa va mai vorbesc alta data, pe aceasta am ales cele mai frumoase charmuri de pe site si le-am adunat intr-o bratara delicioasa.

Va pup!

Bohochic (4)Bohochic (5)Bohochic (6)Bohochic (7)

Bluza AICI

Pantaloni AICI

Pantofi cu platforma AICI

Bratara Soufeel AICI

Bohochic (8)Bohochic (10)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.